Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Veiledning for insektsamling i Granite Falls

Insektsamling i The Sims 4 Ut i naturen kan være kjempegøy, men også skikkelig utfordrende. Du trenger et skarpt blikk og raske reflekser. Dra til skogvokterstasjonen i Granite Falls for å sjekke ut noen av artene du kan finne. Når du har samlet noen insekter, er det masse mer å gjøre!
Her har du noen tips:

Tips 1: Insekter er fine som dekorasjoner hjemme. Når insektene er samlet, blir de automatisk plassert i terrarier. Det er fantastisk å se disse små skapningene krype rundt!

InsectBlog01

Tips 2: Insekter er gode som mat! Vi har noen nye oppskrifter i The Sims 4 Ut i naturen. Stek en sprø bille over åpen ild på leirbålet, eller tilbered shish kebab eller gumbo med insekter på grillen. En herlig rett med insekter gjør simmene mette og gladere i flere timer.

InsectBlog02

Tips 3: Har du prøvd den nye urtesamlerferdigheten ennå? Simmene dine kan lage urtemiksturer med insekter og planter. En av de enkleste urtemiksturene er sorglindringssalven – den krever to deler hyllebær og en ildflue. Du kan bruke den til å få melankolske simmer til å komme i bedre humør! Min favorittmikstur er ildbladekstrakt laget med ildmaur. Jepp, det stemmer, den får simmene til å klø over det hele!

Tips 4: Simmene må passe seg for noen av insektene. Simmene dine kan få negative humørelementer som Vond lukt eller Insektbitt! Hvis simmen din har personlighetstrekket Pysete, er det enda vanskeligere å samle insekter. Pysete simmer kan føle seg utilpass rundt ting som er skitne, og de kan bli kvalme av småkrypene de finner!

InsectBlog03

Steder

Granite Falls består av tre nabolag, som alle har unike insekter. Simmene dine begynner i leirområdet og kan dra derfra til Granite Falls-skogen, men det tredje nabolaget, et isolert område i fjellene, må du utforske litt for å finne. Ikke glem, at uansett hva slags insekter du finner, kan du selge dem for simoleoner!

Leirplass:

InsectBlog04

Skog:

InsectBlog05

Fjell:

InsectBlog06

Tips 5: Det kreves et skarpt blikk for å få øye på de små skapningene! De fleste av dem kan du finne om dagen, men ildfluer og de mystiske lyktemennene kan du bare se om natten. Når du utforsker, bør du med jevne mellomrom snu deg helt rundt og se deg rundt i omgivelsene. På denne måten kan du finne insekter som er vanskelige å se.

InsectBlog07

Tips 6: Når du går inn i skogen, kan du se insekter som flyr rundt i luften, som den majestetiske monarksommerfuglen, eller skapninger som kryper rundt på bakken, som marihøner. Noen er vanskeligere å få øye på enn andre. Pinnedyret er spesielt vanskelig å se, fordi den tynne kroppen har samme farge som furunåler som ligger på bakken.

InsectBlog08 
InsectBlog09

Tips 7: Noen ganger holder insektene seg sammen. Det kan være nyttig å fange insekter, siden flere eksemplarer kan dukke opp når du fanger ett.

InsectBlog10

Samlinger og prestasjoner: Insekter har en ny samling med en ny tilhørende prestasjon! Under Husstandens samlinger finner du en insektfane som markerer insektene du har funnet og hvor mange du har igjen å samle. Det er 21 insekter å finne i The Sims 4 Ut i naturen!

InsectBlog11

Tips 8: Visste du at hvis du samler alle de 21 insektene og de 5 nye fiskene i Granite Falls, kan du låse opp prestasjonen Småkrypfanger?

Om du synes de er skumle og ekle eller bare rare og fascinerende, håper vi du har det moro i Granite Falls!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje