Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg : Kjærlighet på forskningslaboratoriet

Historien om den ulykksalige, forelskede forskeren i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*.

 

Forrige uke kikket vi på et åsted for en forbrytelse og ble med etterforsker Tate Rackett mens han løste nok en vanskelig sak. Denne uken skal vi se nærmere på livene til to forskere i The Sims 4 På jobben.

Hver dag kommer Darla Nadine Applesworth til forskningslaboratoriet klokken 7.00. Hun elsker jobben sin, men hun elsker noe annet enda mer, nemlig kollegaen og medforskeren Herbert Leipstein. Herbert liker Darla, men ser bare på henne som en venn og kollega. Hun skulle ønske situasjonen var en annen. Kanskje dagen en gang kommer …

Darla liker å komme i gang tidlig og jobbe med egne oppfinnelser før de andre kommer. Den harde innsatsen har fått resultater, hun har funnet opp en momentkonservator og en svevelampe og har tatt med seg begge to hjem for å bruke dem som dekorasjoner.

En morgen da Darla eksperimenterte med den kjemiske analysatoren, fikk hun et gjennombrudd. Hun løp bort til oppfinnelseskonstruktøren og begynte å mekke. Ta-taaa! Klonemaskinen var oppfunnet!

Herbert kom noen minutter senere, kjekk som alltid i labfrakken. Darla var henrykt over å vise Herbert den nyeste oppfinnelsen sin.

Han går inn i maskinen med et stort glis. Darla begynner å skanne, og så bare BOOM! En klone av Herbert kommer ut. Den nye Herbert ser akkurat ut som gamle Herbert. Det var Darlas lykkedag, tenk, to Herberter! De kalte klonen Nummer 1.

TS4_423_SCIENTIST_3_002_web
>Trykk her for større bilde.

Nummer 1 var nesten akkurat lik den opprinnelige Herbert, bortsett fra en viktig ting: Han hadde ingen forhold eller kunnskap om verden. Han var en tabula rasa. Darla og Herbert presenterte seg for Nummer 1 og fikk ham til å vente i laboratoriet ved siden av, der han fikk noen aktiviteter å holde på med, så ikke han skulle kjede seg.

Darla og Herbert kastet ikke bort tiden. De lagde en ny klone. Og en til. Den siste klonen, Nummer 5, var litt annerledes. Han hadde røde øyne og bukkeskjegg. Det var et eller annet som ikke helt stemte.

Ja, ja. På tide å gå hjem fra jobben!

Darla gikk inn på laboratoriet ved siden av og fortalte klonene at de skulle bli med henne hjem. Hun kunne ikke la alle være på laboratoriet natten over, for da kunne det bli problemer. Dessuten likte Darla tanken på å ha fem kopier av Herbert i huset hele natten.

 

TS4_423_SCIENTIST_2_002_web
>Trykk her for større bilde.

Da de kom hjem, bestemte de seg for å ha fest. Festen var alt Darla hadde håpet på, helt til Nummer 5 begynte å skrike og lage fullstendig kaos. Dette var helt feil! Det var ikke dette hun hadde ventet seg i det hele tatt.

Neste morgen fant Darla et nytt hjem til de mislykkede eksperimentene sine. Hun hadde fått nok kloning (og kjærlighet) på en stund. Hun bestemte seg for å konsentrere seg om karrieren og gjøre det neste, store vitenskapelige gjennombruddet. Hvem vet hvor det kommer til å føre henne …

Vi håper du likte denne sniktitten på forskerkarrieren og den lille kjærlighetshistorien. I det neste eventyret skal vi følge en butikkeier og se hva som skjer på veien mot toppen.

I april blir simmene helt sjef på arbeidsplassen i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben. Du kontrollerer alt de gjør mens de prøver seg på tre nye, aktive karrierer. Nå kan du redde liv som vågal lege, løse krimgåter som fryktløs etterforsker og finne opp helt sprø ting som gal forsker. Du kommer også til å kunne la simmene slippe løs gründeren i seg og lage og tilpasse forskjellige butikker. I tillegg er det nye steder å dra, nye ferdigheter å lære seg og muligheten til å treffe romvesener!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje