Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Oppdatering: 10.03.15 – PC-versjon 1.4.114.1010/Mac-versjon 1.4.114.1210

Heisann, alle som spiller The Sims!

Vi er i god gang med mars, og På jobben er snart ute. Og vi har en oppdatering som er klar til lansering.
Det er en liten oppdatering som fikser noen krasjer på Mac og PC, feil som nettfellesskapet har hjulpet oss med å finne og gjenskape. Og litt nytt innhold.

Hva er nytt? Det er St. Patrick’s Day! Gi simmene dine litt ekstra grønnfarge ved å skaffe dem en ny hatt, som du finner i versjoner for både ham og henne i simskaperen. Og vi har fått en ny nisse! Let etter Den nøgne nisse, og bruk ham til å pynte huset ditt.

Takk for alle lagringsfilene, tilbakemeldingene og hjelpen vi har fått til å isolere problemer, og å forbedre The Sims 4-opplevelsen for alle!

Krasj/Ytelser (generelt)

  • Vi fikset en «kunne ikke laste objekt»-fil som sendte spillerne tilbake til nabolagskartet når man prøvde å laste inn på en tomt.
  • Spillere som har Nvidia GTX 960-, 970- eller 980-grafikkort, får ikke lenger «Ukjent grafikkort»-feilen når de starter spillet.
  • Vi fikset en krasj som kunne inntreffe når man lastet inn tomten i mellomlageret. Dette gjorde vi ved å fjerne mellomlageret.
  • Vi fikset et problem som kunne føre til uendelig innlasting når man var på reisefot, forårsaket av at bestemte objekter (trær, steiner og liknende) ikke ble lastet inn. Istedenfor at spillet henger seg, kjører vi nå bare innlastingen videre.
  • Fikset et problem med at kikking i galleriet kunne føre til krasj.
  • Vi fikset noen krasjproblemer som skjedde for noen brukere på både Mac og PC. Mer spesifikt, har vi fikset krasjkategori 0xd12c29, 0x4518fe, 0xb72d33 og 0x34bc94. For spesifikt? Sagt på en annen måte har vi fikset en Graphics::Texture, Pathplanner:containsFast-, FamilyManager- og SetNotificationFunction-krasj. Ikke så nyttig. Ser den. Så la oss bare si at “Både Mac- og PC-versjonen er nå mer stabile som et resultat av disse reparasjonene.”

Krasj/Ytelse (Mac)

  • Fikset et problem som hindret spillet i å kjøre, og som viste en “Kunne ikke starte, initialisering”-feil hvis spillerens lagringsfil hadde mye spesialinnhold installert på grunn av et filbehandlingsproblem i OSX. Denne reparasjonen skulle la deg ha rundt 1000 elementer med spesialinnhold, til sammenlikning med 20, som var tilfellet tidligere.
  • Fikset et problem som var resultatet av å bruke en mus med mer enn fem knapper. Det er nå tryggere å bruke denne typen mus!
  • Vi fikset et teksturinnlastingsproblem som fikk noen systemer til å få simmene til å dukke opp uten teksturer når de ble lastet inn i simskaperen.

Grensesnitt (Mac)

  • Det er nå mulig å endre billedfrekvensen under Grafikk i spillinnstillingene.
  • Hvis du kjører spillet i fullskjerm og så går ut av fullskjerm, forsvant den grønne fullskjermknappen og den gule minimeringsknappen når du gikk ut av fullskjerm. Dette er nå fikset.
  • Du skal ikke lenger kunne bevege skjermbildet ved å flytte musen til kanten av skjermen når innstillingsmenyen er åpen.

Tusen takk for innsatsen,
-SimGuruGnome

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje