Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Det er ingen spøk å drive et bakeri

Gå med overskudd i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*.
 
Forrige uke kikket vi på noen elskovssyke forskere som utførte eksperimenter i et forskningslaboratorium. Denne uken følger vi en gründer som håper å gjøre seg bemerket som butikkeier i The Sims 4 På jobben.
 
Bakeriet til Sarah gikk dårlig. Skikkelig dårlig. Hun tapte simoleoner hver eneste dag, hun var overarbeidet og hun hadde ikke hatt tid til å dra hjem fra butikken på flere dager. Men i dag var dagen hun skulle snu på flisa.
 
Hun våknet opp tidlig i det lille rommet hun hadde bygget over bakeriet. Det var ganske enkelt – en seng, et bad og et lite kjøkken – men det var nok til å tilfredsstille de grunnleggende behovene når hun var for trett til å dra hjem etter en lang dag på jobben. Hun ville etter hvert måtte dra hjem for å betale regninger og ta seg av andre ting, men med dette lille hjemmet hjemmefra kan hun starte dagen tidligere (og avslutte senere).

Hun lagde noen paier, tok dem med ned og plasserte dem på hyllene rundt omkring i rommet. Hun så seg rundt i butikken og lot alt synke inn. Bakeriet så forferdelig ut. Det var ikke søtt eller morsomt eller noe av det et bakeri burde være. Hvis hun ville lykkes, måtte hun utvide og være kreativ!
 
Selv om bakeriet gikk dårlig, hadde hun spart opp akkurat nok simoleoner til å gjøre noen endringer. Hun bygget ut nedover og la til en kjeller som hun fylte med alt et skikkelig bakeri trenger: bord, ovner og selvsagt en cupcakemaskin, som hun brukte til å lage en rekke vidunderlige bakverk. I hagen kunne hun dyrke ferske ingredienser til å lage ting simmene ikke ville greie å motstå. Innen hun var ferdig, hadde hun blitt bedre til å bake og lært seg noen kule, nye oppskrifter.


> Trykk her for større bilde.

Nå måtte hun endre utseendet på bakeriet så det så mer tiltalende ut for kundene. Så hun gjorde en ny endring, og delte butikken i midten. Den ene siden ble malt rosa med søte dekorasjoner og så mye søte bakverk hun greide å lage. På den andre siden hadde hun et mørkere preg og fristende kreasjoner som krabbekaker, urtebrød og andre godsaker. Hun sto midt i en større og mer imponerende butikk. Dette var bra. Dette var skikkelig bra! Men nå som butikken så fantastisk ut og var fylt opp med fantastiske ting, visste Sarah at hun kom til å trenge litt hjelp.
 
Hun bladde gjennom en liste med mulige ansatte. Noen var gode selgere, andre bedre til å rydde og fylle på med varer og noen la mer innsats i jobben. Hun leide inn en munter sim som het Melissa, og ga henne en helt ny uniform. Alle som kom innom ble møtt med et smil og gikk igjen med en håndfull av Sarahs herlige bakevarer. Etter hvert som dagen gikk, ble Melissa raskere og raskere (og sørget for at Sarah tjente mer og mer penger). Sarahs nye bakevarer suste ut av hyllene, takket være Melissa. Investeringen hennes hadde lønt seg! Melissa var så god, at Sarah måtte ut i butikken og jobbe selv. Hun fylte opp med paier og cupcakes mens Melissa solgte unna så det sang.


> Trykk her for større bilde.

Ved slutten av dagen gikk hun bort til kasseapparatet og sjekket ut hva hun hadde tjent. Hun hadde tjent nok til å gi Melissa en velfortjent lønnsøkning – som hun visste var nok til å gjøre henne fornøyd – og butikken hennes hadde tjent nok til å oppgradere. Et stort neonskilt plassert over døren! Noe så flott!
 
For en forskjell en dag kan gjøre. Da hun våknet opp, slet hun med å få virksomheten til å gå rundt, men nå var bakeriet hennes den store snakkisen i byen. Hvem vet hva morgendagen kan komme til å bringe. Hun kunne leie inn en ny ansatt, og få butikken opp enda et par hakk. Kanskje hun kunne åpne en helt annen type butikk, en som selger bilder av trefigurer, for eksempel. Hun var ikke sikker, men hun gledet seg til fortsettelsen!
 
I april blir simmene helt sjef på arbeidsplassen i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben. Du kontrollerer alt de gjør mens de prøver seg på tre nye, aktive karrierer. Nå kan du redde liv som vågal lege, løse krimgåter som fryktløs politisim og finne opp helt sprø ting som gal forsker. Du kommer også til å kunne la simmene slippe løs gründeren i seg og lage og tilpasse forskjellige butikker. I tillegg er det nye steder å dra, nye ferdigheter å lære seg og muligheten til å treffe romvesener!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje