Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Oppdatering: 13.04.15 – PC-versjon 1.5.149.1020/Mac-versjon 1.5.149.1220

Heisann, folkens!

Mens alle andre har prøvd å komme seg på jobben, har SimGuruGnome prøvd å ta seg litt fri. Vi syntes så synd på ham at vi slapp ham ut av hulen en stund.

Her kommer det noen reparasjoner av plagsomme problemer

Problemer som er fikset

  • De overvennlige gjestene våre fra Sixam var litt for amorøse. Vi reduserte frekvensen på bortføringer av romvesener og også frekvensen på mannlig graviditet som resultat. Vi vet at mennene våre ser bra ut, men det er ingen unnskyldning!
  • Vi har fikset noen problemer i den medisinske karrieren som forårsaket problemer for handlinger i forbindelse med å reparere medisinsk utstyr eller overføring av pasientjournaler. En karriere innen medisin kan være anstrengende for hvem som helst, men det er ingen som har lyst på umulige oppgaver.
  • Vi har oppgradert fastvaren på kameraene våre for å forhindre at store bilder blir for mørke. Vi har også fikset et problem som forårsaket at skjermbilder ble for uskarpe.
  • Vet du hva femmeren sa til treeren om … vet du hva? Jeg finner ikke på noe morsomt å si om denne. Lagringsfeil 531 er ikke noe du har lyst til å oppleve, så vi fikset et par situasjoner der den kunne komme til å inntreffe.
  • Fikset et problem som av og til forårsaket en krasj når du gjorde vitenskapelige greier i forskningskarrieren.
  • Er ikke simmene dine fornøyde med kjærlighetslivet? Kanskje det er på grunn av all oppmerksomheten de har fått av romvesenene, eller kanskje det er stresset med de nye karrierene, men resultatet har i hvert fall vært at noen simmer blir sittende igjen med et utilfreds humørelement. Vi har iverksatt intens årningsutdanning, så simmene skulle nå være bedre til å ta seg av behovene til partneren sin.
  • Fikset et problem med at barn og tenåringer ikke fikk uttelling for å ha vært på skolen hvis ikke de kom hjem i et humør skolen ikke eksplisitt hadde godkjent. Tøffe greier!
  • En oppdatering som ble gjort nylig, fjernet noen ting fra tenåringer, men disse er nå tilbake. Så nå kan tenåringer ha høye hæler igjen! Moteriktige simmer kan nok en gang oppleve unødvendige smerter i føttene i skjønnhetens navn.
  • Vi fikset noen utilsiktede problemer på vår side som forårsaket problemer med bestemte typer spesialinnhold i simskaperen.

Det var alt som var med i denne kjappe oppdateringen. De fleste av reparasjonene er gjort som et resultat av tilbakemeldinger fra nettfellesskapet, og vi kunne ikke gjort dette uten deres hjelp.
SimGuruGnomes assistent

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje