Offisiell blogg,  The Sims 4

6 ting du kan prøve som lege i The Sims 4 På jobben

Ta det rolig! Bli doktor!

Det har gått noen uker siden vi lanserte The Sims 4 På jobben*, og vi er kjempeglade for at alle har det så moro med å utforske den nye utvidelsespakken. Vi har hørt at dere morer dere med å tulle med naboene, løser saker som politisimmer og uttrykker gründerånden med butikker. Men hvis ikke du har prøvd deg på legekarrieren ennå, har du gått glipp av noe stort!

Hvis man ser bort fra den åpenbare fordelen ved å kunne gå rundt i operasjonsklær (som får alle til å se bra ut), er det også masse annet man kan gjøre som lege. Jeg har slengt sammen seks ting du bør prøve mens du fører simmene dine på veien opp og frem mot toppstillinger i helsevesenet.

142912970764798700_resized

Sjekk temperaturen på kollegaer. Leger låser opp en spesiell samhandling i The Sims 4 På jobben, nemlig Sjekk temperatur. Til tross for hva navnet antyder, har dette faktisk ikke noe med medisin å gjøre i det hele tatt. Det er mer … hva skal vi si … en slags flørteteknikk. Hva med å prøve den på en søt kollega og se hva som skjer?

Fastslå kjønnet på babyen til gravide simmer. Det er en stor opplevelse for alle leger å få hjelpe nytt liv til verden. Når en gravid sim kommer til sykehuset for å føde, kan simmen din først gjøre en kjapp diagnose for å finne ut om babyen er en gutt eller en jente før selve fødselen.

Sjekk hvor mange pasienter simmen din kan kurere på en dag. Jo lenger de kommer i legekarrieren, desto bedre blir ferdighetene til simmene. Til slutt kan de utføre alle typer undersøkelser på pasientene. Jo flere tester simmene utfører, desto større sjanse har de for å stille en vellykket diagnose før de behandler pasientene. Prøv å kurere så mange som mulig på en dag. Det blir som et spill i spillet!

Ta røntgenbilder av romvesener. Det er mange nye ting på sykehuset som du kan bruke til å stille diagnose og behandle pasienter. Når simmene dine har jobbet seg oppover i gradene i helsevesenet, kan de kjøre tredemølletester og ta røntgenbilder av simmer for å finne ut hva det er som feiler dem. Det kan også hende at du finner ut at noen av pasientene ikke er helt … normale.

142454277562801900_resized

Vær forberedt på at alt kan skje! På samme måte som i virkeligheten må simlegen din ta seg av tilfeldige hendelser og nødssituasjoner. Det kan godt hende at man er midt i en diagnose, og så bare BÆNG! Plutselig kommer det en sim inn og faller sammen på gulvet. Og det er ikke alt. Det kan forekomme utbrudd av sykdommer, og gravide simmer kan dukke opp når som helst. Gjør deg klar til å slippe alt du har i hendene for å hjelpe simmer som trenger det!

Dra på hjemmebesøk. Leger tilbringer ikke hele dagen på sykehuset. Noen ganger, når simmene er for syke til å komme til sykehuset, får simmen din muligheten til å dra hjem til dem for å behandle dem der. Det er en hyggelig miljøforandring, og det er fint å ta med seg ferdighetene sine ut i lokalmiljøet. Finn alle simmene som er syke, og behandle dem før du drar tilbake til sykehuset.

Har du ikke skaffet deg utvidelsespakken ennå? Les om 8 ting du kan gjøre i The Sims 4 På jobben, eller finn ut hvordan det er å jobbe en dag som lege.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT).

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje