Offisiell blogg,  The Sims 4

6 ting du kan prøve som forsker i The Sims 4 På jobben

På tide å forske litt!

Vi har brukt de siste ukene på å snakke om de nye karrierene i The Sims 4 På jobben og gitt deg tips om hvordan simmene dine kan redde liv som leger, beskytte lokalsamfunnet som politisimmer og drive sine egne butikker. Denne uken vil vi gjerne prate om noen av de kule tingene du kan gjøre som forsker!

 

Lyst til å vite hvordan du gjør simmen din til en gal forsker (eller supersmart oppfinner)? Her har du noen teorier vi har jobbet med som simmene dine burde prøve ut.

 

Klon vennene dine. Det er noe vi alle har opplevd. Simmen din ringer en venn for å finne på noe, men så er vennen alltid opptatt med «jobben» eller «skolen» eller noe annet. Det er dødskjedelig. Heldigvis finnes det en løsning gjennom vitenskapen. Hvis du har en forskersim, er det en smal sak å lage kopier av vennene sine. Vi får håpe de ender opp som … normale. Det hadde jo vært litt dumt hvis de ble … onde? MUHAHAHA!

 

Lag et serum som kan endre simmenes humør. Simmene leker ikke bare med robotteknologi mens de jobber seg gjennom forskerkarrieren. Det er også mange serumer de kan lage, som de kan bruke til å manipulere humør og følelser. Hvordan var det gamle ordtaket igjen? Ett serum gjør simmene lykkelige, mens et annet gjør dem triste? Det finnes til og med et serum som kan gjøre om simmer til spøkelser, men ingen grunn til panikk, endringen er bare midlertidig. Hvis ikke … ja, da hadde jo egentlig serumet bare vært en gift.

ScientistREHEAT

 Gi en kollega ordre om å gjøre rent for deg. Vitenskapelig anlagte simmer kan finne opp alle slags godsaker, men det aller mest nyttige verktøyet de har til rådighet, er kanskje simstrålen. Det er bare å peke på andre simmer med den, så kan du få dem til å gjøre så godt som hva som helst, fra å bytte til pyjamas til å sove på gulvet. Simstrålen kan til og med få dem til å gjøre rent etter simmen din. Spiller du kortene dine riktig, trenger aldri simmen din å ta ut søpla igjen.

 

Tjen deg søkkrik på å gjøre om ting med simstrålen. Simstrålens nytteverdi stopper ikke med å være en bærbar tankekontrollinnretning, simmen din kan også bruke den til å bli rik fort! En av de første oppgraderingene som er tilgjengelig til dette mekaniske vidunderet er å gjøre om en gjenstand til en tilfeldig annen gjenstand. Bruk den på billige ting, så kan det hende de blir gjort om til ting som kan selges med profitt.

TS4_483_SCIENTIST_TIPS_01_001

Dra til Sixam, hjemkloden til romvesenene. Si “Electroflux-ormehullgenerator”. Si det. Si det høyt. Den høres superkul ut, ikke sant? Og den er faktisk enda kulere enn den høres ut, for du kan bruke denne fantastiske oppfinnelsen til å sende simmene dine til planeten Sixam, som er full av spennende romvesener man kan bli venn med. Det er også unik romflora her, så husk å ta med noen prøver tilbake.

 

Bli venn med oppfinnelseskonstruktøren. Simmene dine kommer til å tilbringe ganske mye tid på laboratoriet mens de jobber seg gjennom forskerkarrieren. Når det er sagt, de kommer ikke til å bli ensomme på laben, for i tillegg til de andre forskerne som jobber der, og som du kan snakke med og bruke simstrålen på, kan simmen din bli venn med oppfinnelseskonstruktørroboten. Vi vet hva du tenker. Er det ikke farlig eller umoralsk å bli venn med en KI? Vi … vi har ikke noe godt svar på det spørsmålet. Kanskje?

 

Har du ikke skaffet deg utvidelsespakken ennå? Les om 8 ting du kan gjøre i The Sims 4 På jobben, eller sjekk ut 8 fotografitips..

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje