Offisiell blogg,  The Sims 4

Spillerne i søkelyset: EmilysSims

Vi snoker alltid rundt på Internett for å lete etter ekstra kule spillere og innholdet de lager til bloggene og sidene sine. Denne gangen har vi snakket med EmilysSims, som poster kule, kreative skjermbilder fra The Sims på Tumblr.

Hun liker også å redigere og stilisere bildene (som er grunnen til at mange av simmene er ekstra fargerike) og plassere dem i kule historier. Men hun kan få fortelle resten selv …

Fortell litt om deg selv!

Jeg heter Emily, er 21 år, jeg studerer og kommer fra England. Jeg er kanskje litt ukonvensjonell. Jeg trener bryting og jobber som motefotograf, og jeg elsker å spille. Jeg har spilt The Sims siden det første spillet, jeg tror det ble lansert da jeg var rundt 6 år gammel! Siden da var jeg hekta, og jeg har aldri sett meg tilbake!

 

EmilySims_Pic1

Hvordan begynte du å lage billedhistorier?

Jeg har alltid elsket å skrive. Om det var i engelsktimen eller da jeg bare satt hjemme med nesa ned i en skriveblokk. For rundt tre eller fire år siden oppdaget jeg Simblr (Tumblr for The Sims) og jeg syntes det var kjempegøy å lese alle andres billedhistorier, så jeg begynte å lage mine egne!

EmilySims_Pic6

Hvordan går du frem for å sette sammen en billedhistorie?

Noen ganger avhenger det av hvor lat jeg er. Hvis jeg er i det eventyrlystne hjørnet, setter jeg opp en plan før jeg går inn i spillet og prøver å skaffe bildene til historien jeg har bestemt meg for å fortelle. Men i det siste har jeg bare spilt spillet og tatt skjermbilder av det som skjer, redigert bildene og postet dem på bloggen min.

EmilySims_Pic3

Hva bruker du som inspirasjon til historiene dine?

Det er inspirerende å lese det andre folk lager. Det er noen skikkelig flinke historiefortellere på Simblr. Noen ganger er det ting som foregår i mitt eget liv eller med noen jeg kjenner. Det har en slags terapifunksjon å skrive om kjente ting. Jeg er også superfan av såpeoperaer, så det er alltid mye drama i historiene mine.

EmilySims_Pic4

Har du noe du liker spesielt godt å drikke eller spise mens du lager historiene?

Jeg tror det avhenger litt av når jeg gjør det, men ettersom den soleklare favoritten min er sjokolade, får jeg vel si det.

EmilySims_Pic7

Hvor kan folk finne mer av det du har laget?

Emilyssims.tumblr.com er stedet å sjekke ut for å finne det som foregår i The Sims-verdenen min!

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje