Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Oppdatering: 11.06.15 – PC-versjon 1.8.61.1020/Mac-versjon 1.8.61.1220

Heisann, alle som spiller The Sims!

Det er masse spennende som skjer med The Sims for tiden, og vi har en ny lansering. Så strekk deg ut mot en ny verden, ønsk simmene velkommen med litt fruktkake og lag et rom der du kan plassere en stol å sitte i og slappe av, hvis det er det du liker.

Så hva er nytt?
Vi har hørt ropene om mer plass. Så nå kan vi ønske dere velkommen til Newcrest! Her er det femten tomter som venter på å bli bygget ut av deg og din kreative sans. Hvis ikke du er av typen som liker å bygge ting fra grunnen av, kan du ta en tur innom galleriet og fylle verdenen din med ting andre simmer har laget. Flere spillere har allerede laget noen fantastiske tomter, bare søk etter #BuildNewcrest.

Nå blir man nok en gang ønsket velkommen til nabolaget! Har du hatt problemer med å bryte isen med naboene? Virker det ikke som om det er mulig å få noen til å komme på besøk og delta i en dype samtaler om dinosaurer eller usikkerhet? Når du flytter inn på en ny tomt nå, kommer naboene* på besøk med et vennlig smil og fruktkake for å ønske deg velkommen.

*Husk: Fruktkake, vennlig smil og naboer krever at du har naboer.

Og for å svare på spørsmålet om hvor hagepynt blir av når deres tid på jorden er omme, har den gøyale nissen Steve slått seg til i byggekatalogen.

Opplæringene har fått en ansiktsløftning! Introduksjonene gir deg nå kontekst om opplæringen og lar deg hoppe over deler av opplæringen du kanskje ikke trenger.

Et nytt verktøy, «Tilpasset romverktøy», er tilgjengelig i byggemodus. Med dette verktøyet kan du tegne dine egne romformer.
 

  • Du finner verktøyet under Vegger og tomme rom i byggemodus.
  • Når du tegner, vil hvert klikk plassere et nytt veggsegment, en indikator for siste posisjon du klikket på og en startposisjon. Du fullfører et rom ved å klikke på startposisjonen igjen.
  • Den siste posisjonen du har klikket på gir deg informasjon om angrefunksjonen.

Og hva med problemer vi har fikset?

Problemer (generelle)

  • Vi fikset et plagiatproblem som medførte at «Original av»-informasjonen som var forbundet med en tomt eller et rom, forsvant etter å ha brukt plasseringsvalget i verdensadministratoren og så laste opp tomten på nytt til galleriet.
  • Simmer i inaktive husstander blir ikke lenger bundet til uønskede jobber.
  • Vi fikset et problem som kunne forårsake ødelagte lagringsfiler når spillerne prøvde å dele lagringsfiler med hverandre.
  • Når du bruker «Fortryllende introduksjon» mens du løper på en tredemølle, synker ikke lenger simmen ned i tredemøllen.
  • Trening tilfredsstiller ikke lenger de daglige oppgavene Gi undervisning i trening eller Studer motstandere i karrieregrenene Profesjonell idrettsutøver og Kroppsbygger.
  • Sultne spøkelser blir ikke lenger fortalt at de kan drukne mens de bader … hovedsakelig fordi vi ikke ble enige om hva det fra et filosofisk standpunkt innebærer å dø når man allerede er død.
  • Hvis man regner et spøkelse som en reanimasjon av et tidligere liv, er det mulig at den nye døden ville forårsake et avbrudd i denne animasjonen. Men ikke alle er enige i at et spøkelse er en reanimasjon. De hevder isteden at de er en refleksjon av den tidligere simmens ånd, fanget i en spøkelsesaktig visjon. Og i så fall virket det helt meningsløst at en refleksjon skulle dø.
  • Diskusjonene i utviklingsteamet hos The Sims kan bli ganske rare. 
  • Ikke engang spør meg om årnings.
  • Fikset et problem som kunne hindre spillere i å redigere forhold i en husstand som var lastet ned fra galleriet og slått sammen med en husstand som ikke spilles med for øyeblikket.
  • Stearinlys blir ikke lenger påvirket av om man betaler regninger eller ikke.
  • Til vår store forferdelse, har det vist seg at stearinlys ikke henter energien sin fra strømnettet, men isteden trekker energi ut av en elementær forbrenningsprosess. Eller, i noen tilfeller, batterier. Men ingen av disse er avhengig av om du betaler regninger eller ei. Ja, det er helt sprøtt, jeg vet det.
  • Å be med noen på date var tilgjengelig tidligere enn vi hadde tenkt, hvilket resulterte i at mange simmers håp ble knust uten mulighet for suksess.
  • Jeg husker hvordan det var …

Problemer (På jobben)

  • Romvesener har begynt å tilpasse seg de merkelige og skremmende simmene som drar på besøk til verdenen deres, og det er mer sannsynlig at de drar fra hjemmene sine for å få se en sim.
  • Mannlige simmer som kommer til nivå 10 i politisimkarrieren, låser nå opp fengselskjeledressen på riktig måte i simskaperen.
  • Fikset et problem som medførte at man ikke fikk lagret antrekket på utstillingsdukken, noe som resulterte i at utstillingsdukken gikk tilbake til et annet antrekk istedenfor det spilleren hadde valgt.

Problemer (Luksusparty)

  • Fruktpunsjfontenen vises nå som svidd hvis den er svidd.
  • OK, du har sannsynligvis ikke støtt på dette problemet (vi krysser fingrene) … men hvis du har støtt på «hvorfor brenner det ikke»-problemet som kunne inntreffe en kort stund sent i mai, og du har installert Luksusparty og så prøver å laste opp tomten som hadde brannproblemet til galleriet eller jevne tomten med jorden, kan det hende at du har endt opp i en situasjon der hjernen din bare tenker «tomten min er ødelagt, livet er over, jeg ser et lys», eller kanskje noe tilsvarende som ikke er like ekstremt. Dette problemet har vi nå fikset.

Vi setter pris på tålmodigheten og tilbakemeldingene deres!
-SimGuruGnome

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje