Offisiell blogg,  The Sims 4

8 grunner til at boblebadene i The Sims 4 Vidunderlig veranda er superkule

Boblemoro

The Sims 4 Vidunderlig veranda* kom ut denne uken og inneholder gøyale antrekk, møbler og pyntegjenstander du kan bruke til få hagen din til å se skikkelig fin ut. Men det viktigste tilskuddet i pakken er definitivt boblebadet – et boblebad som etter vår oppfatning, er det kuleste vi har laget noensinne.

Vi har samlet noen grunner til at vi mener at dette boblebadet er det kuleste i The Sims-historien.
1023460_screenhi_930x524_en_US_01

Det er plass til opptil åtte simmer. Før var det bare plass til to eller fire simmer i boblebadene. Vi ville dra på litt ekstra denne gangen, så nå er det plass til hele åtte simmer samtidig i det varme, boblete vannet. Dette er en helt full husstand med simmer, som alle kan ta seg et forfriskende bad sammen!

Både voksne og barn kan være med. Du trodde kanskje at boblebad bare var for voksne, men i The Sims 4 Vidunderlig veranda, kan barna sitte i boblebadet sammen med voksne, tenåringer og eldre simmer.

Du kan plassere det hvor som helst. Lyst til å plassere boblebadet innendørs? Ikke noe problem. Gjør det! I kjelleren? Dra på. Inntil veggen? Kan ikke se at det skulle være noe problem. I et hjørne? Hvorfor ikke? Simmene finner veien til boblebadet stort sett uansett hvordan du plasserer det. De er smarte sånn.

Simmene kan se på TV i boblebadet. Tidligere var simmene begrenset til handlinger som hadde å gjøre med de andre simmene i boblebadet. Nå kan de prate med folk som er utenfor og til og med se på TV, hvis det er en TV innenfor rekkevidde. For å si det på en annen måte: Nå kan du egentlig bytte ut alle sofaene dine med boblebad.

Simmene dine kan ta med seg noe å drikke i boblebadet. Hadde du boblebad a du var liten? Ble foreldrene dine sinte på deg hver gang du prøvde å ta med deg noe å drikke, fordi «det kunne ødelegge filteret» hvis du sølte det ut? Da har vi gode nyheter til deg! Det er ikke foreldrene dine som bestemmer over boblebadet i The Sims 4 Vidunderlig veranda. Det er bare å kjøre på, be simmene dine om å ta med seg jusen sin når de skal sette seg i boblebadet. Vi skal ikke si det til noen.

Simmene kan bade nakne i boblebadet. Det er klart, denne stæsjpakken inneholder flere gøyale badedrakter til simmene, men hvis de føler seg litt mer … hva skal vi si … eventyrlystne, kan de droppe badetøy når de setter seg i boblebadet.
imageBoblebadet kan oppgraderes med stereoanlegg og aromaterapi. Hva er mer avslappende enn å sitte i beroligende, varmt vann? Å sitte i beroligende, varmt vann mens du hører på musikk og kjenner herlige aromaer stige opp fra vannet etter en oppgradering! Du kan til og med skifte farge på lyset i boblebadet, men det er ikke en oppgradering, det leveres med som standard. Fancy, eller?

Aromaterapien har et ondskapsfullt påskeegg. Jepp, det er et skikkelig kult påskeegg her. Lyst til å vite hva det er? OK, len deg litt nærmere, så skal vi hviske det til deg … klar? HAH! Bare tulla. Det er påskeegg, det er det eneste vi har tenkt å si! Du får finne det ut selv!

Vi håper du blir fornøyd med de nye boblebadene, og vi håper simmene dine liker å bruke dem i The Sims 4 Vidunderlig veranda!

Lyst til å gjøre hagen klar til en perfekt uteplass? Sjekk ut kjellerbyggetipsene og tipsene om å lage et perfekt basseng.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje