Nyheter,  The Sims 4

7 ting du trenger å vite om spillpakken The Sims 4 En dag på spa

Spillpakken The Sims 4 En dag på spa* kommer 14. juli, og vi gleder oss skikkelig til alle får mulighet til å slå kloa i den! I kunngjøringen sist uke snakket vi om hvordan denne spillpakken inkluderer spaet som en ny type sted, en masse fete, nye ting du kan plassere rundt omkring og den nye velværeferdigheten. I dag skal vi gå litt dypere inn i spillopplevelsene som venter når du har lastet ned pakken.

Det følger med tre nye spa-anlegg laget av Maxis, og et nytt treningssenter. Etter at du har lastet ned The Sims 4 En dag på spa, vil du legge merke til fire nye bygninger på bibliotekssiden din i galleriet. Det er tre spasteder, som kan plasseres på tomter med dimensjonen 20×30. Aham Ashram Yogastudio konsentrerer seg om yoga-trening på øverste hylle, SuperSpaSenteret har topptrente massører og refleksologer som kan hjelpe deg med å få vekk spenninger i kroppen og Perfekt Balanse Spa har alt du trenger for å føle deg bedre, som en badstue og mulighet for meditasjon! Det følger også med et treningssenter, der du vil finne flere av de nye tingene som er med i spillpakken.

GP02Render

 

Lag ditt eget spa. Det er klart, hvis du er i det kreative hjørnet og har lyst til å lage ditt eget spa, er det ingenting som hindrer deg i det. Når du er ferdig, kan du dele det du har laget i galleriet og se spillere fra hele verden kommentere og laste ned det avslappende etablissementet ditt.

Velværeferdigheten gir simmene masse nytt å gjøre. Tren yoga, gi massasjer og mediter for å forbedre simmenes velværeferdigheter. Jo bedre velværeferdigheter de har, desto bedre blir de til å utføre bestemte yogastillinger og gi fantastiske massasjer med spesielle formål. De kan til og med lære seg nye oppskrifter som gir egne fordeler!

sims-4-spa-day-game-pack-massage-810x411

Meditasjonsmestre kan få overnaturlige samhandlinger. Har du lagt merket til at folk som mediterer virker litt … roligere? Nesten overnaturlig rolige? Simmer som får gode velværeferdigheter, lærer seg å levitere, og til slutt, teleportere.

Simmene dine kan ha årnings (eller dø) i badstuen. Badstuer er mer enn bare et sted å slappe av. Når amorøse simmer er alene i rommet, er det en spesiell årningshandling som bare er tilgjengelig i badstuene. Men det er ikke bare lek og moro heller, simmene kan også ende opp døde hvis de tilbringer for mye tid med overdrevent mye damp.

Det er et nytt gjørmebad med ulike typer fyll å velge mellom. Hvis simmen din er ute etter en tryggere form for avslapning, kan gjørmebadet iThe Sims 4 En dag på spa være det de er ute etter. Når simmene ligger i gjørmebadet, kan de blir selvsikre, mens andre typer innhold i badet kan gi andre resultater: rosedufthage gjør dem flørtete, og babyhud gjør dem lykkelige. Andre typer fyll kan gi negative humørelementer forårsaket av å være trist eller sint.

Nesten alt som følger med kan brukes utenfor selve spaet. Har du ikke lyst til å sende simmen din på spa? Det er helt i orden, stort sett alt som simmene kan gjøre på spa, kan de også gjøre hjemme. De kan sette opp en badstue i kjelleren eller plassere en meditasjonskrakk i stuen. Det går også an å ta gjørmebad og andre typer bad i de fleste vanlige badekar!

The Sims 4 En dag på spa lanseres over hele verden 14. juli! Vi gleder oss til å høre hvordan simmene dine liker å slappe av på spa!

spa sims 4  TS4_501_GP02_02_002-1024x576

 

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje