Offisiell blogg,  The Sims 4

Slik lager du ditt eget spa i The Sims 4

GP2_Launch_2

Skjem bort simmene dine

Når du laster inn The Sims 4 En dag på spa* finner du tre spa laget av Maxis som er klare til å plasseres, men som med alle de andre typene steder i spillet, kan du også lage dine egne. Om du vil ha et spa som konsentrerer seg om massasje, badstuer eller meditasjon, har denne spillpakken verktøyene du trenger.

Her har du noen tips for å hjelpe deg med å bygge et perfekt spa!

Begynnelsen

Etter å ha plukket ut en tomt og valgt spa-tomtetypen, bør du gjøre deg kjent med spautstyret som finnes i byggemodus. Sorter etter funksjon, velg å vise alt og velg En dag på spa i filterpanelet for å få frem alt det nye som er med i pakken. Før du begynner å bygge, bør du vite hva de ulike gjenstandene kan brukes til.

TS4_501_GP02_01_003

Lykkelige hender og føtter-stolen. Denne komfortable stolen brukes når simmene vil ha hånd- og fotmassasje! Mens simmene dine er på spaet, kan du se etter refleksologen som står ved siden av stolen og jobber med å gi avslappende massasjer.

Tips: Når du bygger spaet ditt, bør du la det være rikelig med plass rundt stolen for å gi refleksologen plass til å jobbe.

GP2_Launch_3

Massasjebordet Avslapperen. Dette bordet gjør ikke bare det du normalt ville forvente av et bord, det gjør mye mer! Mens simmene er på spaet, kan de få massasjer av dyktige (og mindre dyktige) massører og prøve seg på avslappende aromaterapi.

Tips: Hvis simmene har nok av den nye velværeferdigheten, kan de gi andre simmer massasje med massasjebordet, selv om de ikke er på en spatomt.

TS4_501_GP02_02_002-1024x576

Yogamatte fra Zen Igjen. Disse yogamattene kan simmene bruke til å gjøre yogaøvlser. Den vanlige modellen kan brukes hvor som helst, men instruktørutgaven kan bare brukes på spa eller på treningssentre. Yogainstruktører dukker bare opp på treningssentre og på spatomter, så sørg for at du velger riktig tomtetype, ellers begynner aldri yogatimene.

Tips: Når du plasserer instruktørversjonen av yogamatten, vil du legge merke til et spesielt grønt område som følger med matten. Hvis du plasserer den vanlige versjonen av yogamatten i dette området, vil simmer som bruker den delta i timer som yogainstruktøren holder.

GP2_Launch_2

Kunstig feber-rommet og badstuen fra SteinSonen. Badstuene er store rom som har plass til opptil fire simmer. De kan nyte et dampbad, være sosiale og til og med ha årnings! Men vær forsiktig så ikke de blir der inne for lenge, for da kan det hende de får oppleve noen av de mer … dødelige virkningene av langvarig dampbehandling. Hvis du ikke har lyst til å lage din egen sauna, kan du velge mellom to ferdiglagde rom som funker fint som en start.

Tips: Vi anbefaler å omgi badstueobjektet med vegger på alle fire sider for å få en badstue som ser best mulig ut, men det er bare å gjøre rommet større eller mindre som du vil. Du kan til og med plassere to av dem ved siden av hverandre i samme rom. Og ikke glem å sette inn en dør!

Ohmm Ohmm-meditasjonskrakken og Den introverte kontemplasjonskrakken. Hvis du vil at spaet ditt skal være et avslappende sted å være, er det disse meditasjonskrakkene du bør gå for! Simmene bygger opp velvære ved å meditere, og kan til og med prøve å levitere, hvis de er dyktige nok. Simmer som er mestere innen velvære, kan til og med få egenskapen å teleportere hvor som helst på tomten eller til forskjellige tomter de har vært på før.

Tips: Simmer som akkurat har begynt med å utvikle velværeferdigheten, kan bli distrahert mens de mediterer og begynne å kjede seg. De kan ikke meditere igjen før de ikke kjeder seg lenger, men det varer ikke lenger enn en simtime.

Vegg- og gulvmønstre. En dag på spa inneholder nye sett med vegger og gulv som lyser og gløder! Veggpanelene og gulvflisene i “Gløden som flyter”-serien er noe vi aldri før har gjort i The Sims-serien. Disse mønstrene gløder og beveger seg med beroligende lys i et utvalg farger, og har matchende striper på vegger og gulv som du kan bruke til å gjøre spaet ditt enda finere.

Tips: Veggene og gulvene i spaet ditt gjør mye for å skape stemningen du vil at spagjestene skal føle. Bruk varmt treverk for å gi stedet en koseligere atmosfære, eller bruk kjølig stein og marmor for å gi spaet en moderne vibe.

GP2_Launch_1

Dekorasjoner. En dag på spa leveres med vegg- og gulvdekorasjoner i en rekke stiler. Hvis du er ute etter en renere, mer moderne look, kan du prøve å plassere Eterisk tredings eller Den ultrafete kuben. Hvis du er ute etter noe som gir ekte, uforfalsket sinnsro, kan du sette inn en vannvegg. Denne leveres i tre forskjellige høyder og gir deg avslappende vann som renner nedover veggen. Du kan til og med velge vannets farge, og hvis du er skikkelig eventyrlysten, få vannet til å skifte farge kontinuerlig.

Tips: Hvis du er ute etter en mer naturlig look, kan du prøve noen av plante og stein-dekorasjonene, som en Sjarmerende bambus-skiller eller Fredfull plante og steiner.

Lys. Det er også noen nye lamper i denne spillpakken. Noen av dem har former vi aldri før har hatt i The Sims, som Gløden som flyter-serien for vegg og gulv. Du kan også prøve deg med bakbelyste veggspeil, to etasjes lysekroner og opplyst gulvpynt.

Tips: Husk å montere riktig type lys i alle rommene i spaet! Hvis du vil ha en mer beroligende setting, for eksempel i meditasjonsrommet, kan du dempe belysningen og bytte farge til en mer romantisk blåfarge eller en varm gulfarge. Hvis rommet skal brukes mer aktivt, som for eksempel et yogastudio, bør du sørge for at det er sterkere lys og sette inn noen vinduer.

Flere tips og triks

Med denne kunnskapen skulle du kunne lage (og dele) noen fantastiske spa-anlegg. Men før du begynner å bygge, har vi noen flere tips og triks for å hjelpe deg i gang.

·      Husk å plassere kjønnsbestemte dører på garderobene for å unngå pinlige øyeblikk for spagjestene!

·      Prøv å plassere garderobene i nærheten av gjørmebadene, treningsutstyret og yogamattene. På denne måten trenger ikke simmene å gå så langt for å dusje.

·      Husk at du kan skifte farge på alle lysene i spillet. Bruk dette til å endre stemningen i rommene på spaet ditt.

·      Plasser Luksusdrikkebrettet på et sted som er lett tilgjengelig for gjestene. Alle simmer elsker disse sprudlende drikkevarene!

·      Husk at du kan plassere dekorasjoner som Zen Igjen-veggpynten på vinduene!

 

 

 

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje