Offisiell blogg,  The Sims 4

Nå kan alle som elsker mat glede seg! The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj er på vei!

Puss opp på kjøkkenet

Bruker simmene dine fritiden på å lage store frokoster, flotte lunjser og overdådige middager? Gode nyheter: Tiden er inne for dessert! The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj* kommer 11. august og er perfekt for alle simmer som elsker mat!
TS4_530_SP3_03_002

I Kult kjøkkenstæsj får du alt du trenger til å oppgradere kjøkkenet, med nye, stilige apparater og møbler som gir rommet et moderne preg. Her får du alt fra flotte skap med dører i frostet glass til nye apparater i rustfritt stål du kan bruke til å gi simmene et helt nytt sted å lage mat. Simmene kommer også til å se fantastiske ut mens de tryller frem nye delikatesser, takket være nye frisyrer og antrekk som passer perfekt for håpefulle kokker.

Men du får ikke bare et kjøkken som ser bra ut, simmene får masse nytt å gjøre på kjøkkenet også. Med den nye iskremmaskinen kan simmene lage flere typer iskrem! Og de kan pynte den herlige desserten med masse forskjellig pynt. Bananskiver, pisket krem, strø og andre ting – her får simmer med søtsug alt de kan ønske seg. Det er 30 smaker å velge mellom, og noen av dem kan gi simmene … uvanlige egenskaper.

Og før du begynner å bekymre deg over oppvasken, er det en ting til du bør vite. Uken før The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj lanseres, blir det lagt til en oppvaskmaskin i The Sims 4 uten ekstra kostnad** i en oppdatering alle spillere kan laste ned!

The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj lanseres over hele verden 11. august. Er simmene dine klare for iskrem?
TS4_530_SP3_02_003

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje