Nyheter,  Simskrystallen,  The Sims 4

The sims 4 Gøy med gjengen, kunngjøring blogg

The Sims 4 Gøy med gjengen introduserer Windenburg, en europeiskinspirert verden med en blanding av levende, moderne arkitektur og klassiske bygninger og stiler. Fra den sjarmerende landsbygda, til den travle torget og luksuriøse øya, Windenburg fylt med nye ting for simmene å se og gjøre.

  Men du kommer ikke til å være å utforske disse nye severdigheter alene. Som navnet antyder, Get Together handler om simmen din har det gøy med vennene sine, enten de er ledende sine egne eksklusive klubber eller utforske Windenburg.

                                         20123134708_b2e408606e_z

Simmene kan være i  forskjellige klubber,  ha sine egne interesser, personligheter og stiler. De har definert atferd som dikterer hvordan de pleier å handle, inkludert hvordan de behandler andre simmer, og hva de gjør eller ikke liker å gjøre. Det vil være en rekke klubber  venter på simmene dine når du først laste opp utvidelsespakken, men du er også i stand til å skape og tilpasse din egen. Du kan stille sine krav, bestemmer hva slags atferd de har, velge sine foretrukne hang outs, og  gi dem forskjellige belønninger.
  
 
Henger ut med grupper av venner gjør at Gøy med gjengen  virkelig er unik.  Simmenes i spillet venner vil handle mye som din virkelige funn – enten du går for en dukkert i de naturlige bassengene langs bløffer eller bare slapper av i puben, vil gruppene engasjere seg i nye, spennende måter. Simmene kan ta på seg sine venner i et spill av foosball, eller prøve på antrekk sammen med den helt nye Walk-in Closet. De vil henge ut og dele opplevelser sammen i morsomme, nye måter.

20122988420_c44e3e7c0a_z

Simmene dine vil også være i stand til å gå opp i nivå i  dans og DJ ferdigheter, som begge bør gjøre for enda mer energiske sammenkomster. Pumpe opp publikum ved å lage en perfekt blanding på DJ-boksen, eller begynne å slå ut noen nye dansetrinn i en Underground Disco.
  
  Vi kan ikke vente med å begynne å gå mer i detaljer om hva som gjør denne utvidelsespakken spesiell. Forvente å høre mer i begynnelsen av oktober, og gjør deg klar til å utforske Windenburg denne høytiden når The Sims 4 Get Together Expansion Pack utgivelser!

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje