Offisiell blogg,  The Sims 4

Dere lagde 92 800 000 simmer i løpet av et år med The Sims 4!

sims4-1st-anniversary_header

Og mange flere!

Wow, tiden flyr når man leker med livet! For et år siden denne uken ble The Sims 4 lansert over hele verden, og jeg vil gjerne få takke alle som har spilt spillet så langt og deltatt i simmenes vidunderlige verden. Vi hadde det kjempegøy med å lage spillet, og hver eneste dag blir vi, som utviklere, skikkelig imponert over hvor kreative dere, som spillere, er. 

Dere har spilt mye The Sims 4 i løpet av de siste tolv månedene, så mye at vi bestemte oss for å sette sammen en infografikk for å vise frem den fantastiske statistikken. Nesten 93 millioner simmer laget? Årnings 235 millioner ganger? Dere har virkelig hengt i stroppen i år! Sjekk ut mer imponerende statistikk nederst i dette blogginnlegget.

Men lanseringen av The Sims 4 var bare begynnelsen – vi har brukt det siste året på å høre på tilbakemeldingene deres og levere nye spillopplevelser. Vi så at dere ville ha nye karrieremuligheter, så vi slapp en oppdatering med nye karrierer simmene kan prøve seg på. Da dere fortalte oss at dere ville ha mer plass, der simmene kunne bo, jobbe og leve, lagde vi den nye verdenen Newcrest. Dere sa at dere ville ha flere muligheter for å bygge, så vi slapp en oppdatering i juli med halvvegger og låsbare dører. 

Tilbakemeldingene og lidenskapen deres har gjort det første året med The Sims 4 helt fantastisk – og kommer til å gjøre neste år enda bedre! Vi har planlagt masse nytt, blant annet utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen*.

Og nok en gang, jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor mye vi her hos Maxis setter pris på støtten dere gir The Sims 4. Vi har hatt et spennende år. The Sims 4 kommer til å bli større og bedre for hver måned som går, og vi er overbegeistret over å få ha dere med oss på reisen.

TS4_oneyear_infographic_Final_NO

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje