Offisiell blogg,  The Sims 4

Slik lager du et skummelt hus til en skummel fest

Ikke gjør det for skummelt

Nå som The Sims 4 Skrekkstæsj* er lansert, kan simmene arrangere skumle fester med kostymer, gresskar og fæle godsaker. Og for å gjøre det enda bedre, må man selvsagt pynte huset så det blir skikkelig skummelt!

Det er imidlertid ikke bare å slenge opp edderkoppspinn overalt (selv om det selvsagt hjelper). Det er detaljene som teller, og så fremt du ikke spiller med familien Goth, kommer du til å trenge noen tips …

TS4_535_SP04_ADDITIONAL_02_004

Begynn med det mest grunnleggende. Det finnes noen generelle temaer du kan bruke for å få huset til å bli litt ekstra skummelt. Filtrer i byggemodus for å søke etter innhold som passer. Jeg liker å filtrere etter stiler og velge “Dronning Anne”. Når du har brukt dette filteret, får du opp en rekke ferdige rom i viktoriansk stil. Du kan også prøve å sortere objekter etter funksjon for å få opp en liste over ting som passer temaet.

Gjør klar huset til fest. Jeg liker å forbedre festatmosfæren ved å fjerne stoler fra spisestuen og bruke rommet som serveringsområde. Sett inn en bar der gjestene kan hente drikkevarer. Hvis du har The Sims 4 Luksusparty*, kan du også slenge inn en drikkefontene. Rett før gjestene begynner å komme, kan du plassere noen av de nye godteribollene rundt omkring. Det skaper god stemning mens du setter ut festmat som osteøyne, skumle småkaker og den nye zombiekaken.

Lag en skummel stue med stil! Stuen er rommet der gjestene kommer til å mingle, og en bra vert pynter den med det som trengs for å sikre en spektakulær kveld. Prøv å filtrere byggemodus etter pakker, og velg Skrekkstæsj. Når du velger objekter etter funksjon nå, får du opp alle de nye objektene som følger med The Sims 4 Skrekkstæsj, og så er det bare å pynte i vei. Her finner du et utvalg nye stoler, bord og pyntegjenstander som passer i en kategori som best kan beskrives som skummel-shabby-chic.

TS4_536_SP04_LIFTS_03_002

Del den skumle stemningen med nabolaget. Bruk filteret igjen for å søke etter Skrekkstæsj, og sjekk ut alle de fete tingene som er tiltenkt plassering utendørs. Spøkelseslampene er supersøte, og du kan til og med endre uttrykket deres. Klikk på fargevariantjusteringen, så kan du endre uttrykket til lampene så de passer stemningen på festen. Min personlige favoritt er Tryllekunstnerens kirkegårdslanterne, et sett med gravsteiner som lyser i forskjellige farger og skaper en helt unik stemning. Hvis du har lyst til å ta den helt ut, kan du skremme vettet av nabolaget med en gigantisk edderkopp som kravler over taket ditt. Det er bare å velge Misforstått edderkopp og trykke på “Å”-tasten noen ganger. På denne måten får du en livsfarlig skapning som ønsker gjestene velkommen!

Kjør fest! Skjær ut gresskar! I tillegg til å spise maten jeg nevnte over, kan gjestene more seg med å skjære ut gresskar. Plasser flere gresskarutskjærere rundt omkring i stuen, og finn et sted å plassere de ferdige gresskarene. Det er viktig å sørge for at det er fri tilgang til gresskarutskjærerne, så alle får prøve seg. Simmer med gode fingerferdigheter kan til og med ta vare på de utskårne gresskarene og bruke dem som dekorasjoner med stearinlys.

Med disse tipsene skulle du kunne lage det skumleste huset i nabolaget! Del det du lager i The Sims 4-galleriet med emneknaggen #SpookyHouse for å vise at du har sansen for det makabre, så kan det hende vi setter søkelyset på det du har laget senere i måneden.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje