Ukens Spotlight

Spotlight uke 44

Heisann og velkommen til «Ukens Spotlight».
Idag skal vi promotere den Norske Simsspilleren «Anisimmer».
Vi skal også ha en oppsummering av nyhetene den siste uken.


Vi har foretatt ett lite intervju av den Norske Simsspilleren «Anisimmer».
Se en av hennes NYE Youtubefilmer under intervjuet…

IMG_8526 (1)Hei, jeg heter Marie (Alias: Anisimmer) og er 25 år. Jeg er en utdannet animatør, som elsker og spille Sims, derav mitt dekknavn: Anisimmer.
Andre ting jeg er interessert i: film, 3D-animasjon, foto, musikk osv.

Andre ting du liker å gjøre utenom å spille the Sims, og lage Simsvideoer?
Være sosial, gå på konserter, bake, modellere 3D-figurer osv.

Bilde 2Hvilket simsspill liker du best?
Veldig glad i både Sims 3 og 4. Sims 3, fordi det selvsagt har kommet en haug med ekspansionspakker, som gjør spillet kjempemoro å spille. Det jeg liker med Sims 4 så langt, er at den har kraftige byggeverktøy, så man kan få til nærmest alt, når man har lært seg alle triksene. Jeg lærer stadig vekk mer om Sims og simmene. For eksempel: Dette med hvordan man kan få til runde kjøkkenbenker/øyer fant jeg først ut for et par dager siden.

Hva liker du best med Sims?
Simsverdenen har for meg alltid vært et sted man kan rømme til de dagene alt ikke er som det skal, og det at man kan leve ut de drømmene man ikke får til ellers er jo også et stort pluss. I det siste har jeg blitt veldig inspirert til å bygge hus med mye detaljer. Og dette kom etter å ha sett et spesielt hus i Simsgalleriet ( OriginID: Valtadon, Magnificent Palace). Anbefaler alle å sjekke det ut hvis man trenger inspirasjon og motivasjon til å bygge store byggeprosjekter.

Bilde 1 endelig versjonHva fikk deg til å starte med og lage simsfilmer?
For meg startet det hele med at jeg har gått sykemeldt med depresjon i et halvt år. Null selvtillit osv. Og så følger jeg English Simmer , Andrew Arcade og ser selvfølgelig videoer som andre norske Simmere har lagt ut. Alt dette tilsammen gjorde at jeg fikk en lysende ide ut av intet: Kanskje jeg kan gjøre dette også?

Kort sagt: Jeg gjør det som et prosjekt for å bygge opp min egen selvtillit, og fordi jeg synes det er gøy. Det tok litt tid og mot før jeg turte å legge ut mine 2 første videoer. Men nå som katta er ute av sekken, kommer det til å komme en del videoer fremmover. På nåværende tidspunkt planlegger jeg en Gøy med Gjengen-Lets Play som starter rundt 15. Desember. Og alle videoer som kommer frem til det, er forberedelsesvideoer (Speedbuilds/ Create A Sim, presentasjoner av hus og karakterer osv).

thesims_hotdate_gooddate_couch_smal
Artwork fra The Sims – Hotdate.

Er det noe spesielt fra The Sims som husker spesielt godt?
I Sims 4 er det like moro hver gang det er en ny baby på vei, og faren får helt noia. Jeg har også minner fra jeg var rundt 10 år gammel og jeg spilte Sims 1- spill på en Windows 95.

Hvilke Norske simssider leser du nyheter på?
 TheSims.no
Simskrystallen
Lille Sims Side
Simgoodie

 Speedbuild of The Gothica House Part 1
Første del: Speedbuild av mitt nye prosjekt.
Del 2 kommer på Mandag. Enjoy.

Bilder fra Anisimmer:


~ Hva har skjedd siden sist? ~

Novemberoppdatering: (Kommer reparatøren tilbake igjen?)

CSlyP2PWsAA5AhR1-1024x512
The Sims teamet har lagt ut ett interessant bilde, som ser ut til å være en del av en render, men følgende sitat: «Ødelagt kjøleskap? Igjen? Jepp. Jeg kan svinge innom deg på tirsdag. Okey, ser deg da.»

Kan dette bety at Reperatør NPC’en blir lagt til i neste oppdatering? Det vil tiden vise!


 

1507-1The Sims 4: Christmas Edition kommer i November (Frankrike)

Den Franske forhandleren, Fnac.com, har lagt til en spesiell «The Sims 4 – Holiday Edition» som lanseres den 19. November, 2015.

OBS:
Denne spesialutgaven vil KUN være tilgjengelig i Frankrike, og inkluderer The Sims 4 Grunnspillet, På jobben, En dag på spa, Vidundelig veranda og Luksusparty Stæsj, og koster $ 100.


 

Har simmene dine blitt litt mer … sjalu?

Ikke bli sjalu
Har du lagt merke til at simmene dine har oppført seg litt annerledes i det siste? Kanskje litt mer … sjalu? Det er ikke du som begynner å bli tussete i knollen, simmene dine kan ha blitt mer oppmerksomme på romantiske ting som skjer i omgivelsene etter forrige måneds oppdatering. Vi jobber hele tiden med å forbedre The Sims 4, fra å fikse problemer til å legge til nye funksjoner. Vi har nettopp lagt til personlighetstrekket «sjalu», men vi har også gjort noen endringer i hvordan sjalusi fungerer, som en del av forbedringene vi gjør med hvordan simmene reagerer på verden rundt seg.

Jealousy1

Følsomme greier
Følelsene i The Sims 4 gjør at simmene føles mer realistiske. Når du ser en sim som blir dumpet og går slukøret hjem for å gråte i sengen, synes du skikkelig synd på ham. Men hvis ikke det virker som om en sim legger merke til noe som bør være viktige hendelser rundt seg, begynner ting å føles litt snodig. 

Med dette i tankene forsøkte vi å forbedre realismen og responsen på simmenes reaksjoner. Reaksjonssystemet er det vi bruker for å gjøre simmene oppmerksomme på ting rundt seg, så de kan reagere på dem. Så vi tok frem flipoveren og begynte å skissere noen løsninger.

whiteboard

Bedre oppmerksomhet
Den første reaksjonen vi ville konsentrere oss om var sjalusi. Tross alt, hvor troverdig er det at en sim kan være utro mot sin bedre halvdel rett foran ham eller henne uten at det fremprovoserer en eller annen form for reaksjon? Nøkkelen til reaksjonen er å ta tak i partneren til en sim som er utro og vende oppmerksomheten fullt og helt mot det som foregår. 

Før var det noen reaksjoner som bare ble aktivert hvis en sim vendte i riktig retning. Dette førte til litt kleine situasjoner, som at simmer kunne overse at kjæresten hadde årnings med en annen sim bokstavelig talt rett bak ryggen på dem. Vi forbedret dette slik at simmene er mer oppmerksomme på ting rundt seg, de trenger ikke lenger fri sikt. Så beklager, utro simmer. Dere må nok være litt sleipere i tiden fremover.

Jealousy3

Det er også viktig å ha grader av reaksjon på utroskap. En ektefelle som bare flørter med en annen sim, bør få en mild, men skuffet reaksjon, mens en sim som kysser en annen, bør få en sterkere reaksjon, kanskje til og med et klask i ansiktet! 

Disse dramatiske øyeblikkene gjør simmene mer oppmerksomme på omgivelsene og gir oss en super mulighet til å vise empati med dem.

Sjalu fra naturens side
Etter å ha forbedret påliteligheten i sjalu reaksjoner og hvordan de føles, innså vi at dette var en super mulighet til å la spillerne lage simmer som bryr seg enda mer om disse situasjonene. Et personlighetstrekk virket som en perfekt måte å få disse dramatiske øyeblikkene til å inntreffe oftere på, og med enda mer fyrverkeri! 

Sjalu simmer har sterke følelser forbundet med å være i nærheten av partneren sin og vil gjerne være det så ofte som mulig. Noen ganger kan selv uskyldige samtaler få dem til å tilte i vinkel, i og med at de tar alt mye mer personlig enn andre simmer. 

Så det var det! Vi håper du får det moro med å leke med sjalusien, og fortell oss gjerne om alle de sprø, romantiske situasjonene som oppstår med simmene dine.


Vinnerene av #TeamTrick mot #TeamTreat-utfordringen!
DoorsBoth_v1FishBoth_v1
(Vinner nr 3 blir oppdatert snart.)

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje