Nyheter,  The Sims 4

Ny spilloppdatering i Desember

The Sims 4 får en 64-bit oppdatering neste måned. Dette vil bety at spillet blir raskere og mer stabilt.

Det kommer også en ny funksjon som slår av Spillmodifikasjonene under oppdatering, slik at man slipper å flytte de frem og tilbake igjen. Spillmodifikasjonene må deretter aktiveres manuelt i spillmenyen etter hver oppdatering.

Hva er en modifikasjon?
Spillmodifikasjoner er laget av andre enn de som produserer spillet.
Det er helt vanlige folk på gata som liker å endre på spillene.

En modifikasjon endrer gjerne på store deler av spillet, så det kan bli problemer når spillet får en ny patch. Eldre spillmodifikasjoner kan  kræsje med den nye patchen.

Det finnes blandt annet modifikasjoner som fjerner pikseleringen når simmene dusjer, går på do osv. Dette er bare en enkelt fil som blir lagt til i modifikasjonsmappen til The Sims 4. Men selv den kan skape trøbbel etter en patch. Da er den eneste løsningen å fjerne den modifikasjonen, og ev. gå til nettsiden man lastet den ned, og sjekke om det har blitt lagt ut en ny versjon av modifikasjonen 🙂

Hva er en patch?
Det kalles ofte for en patch når produsenten av ett spill gir ut oppdateringer til spillet. Det blir stort sett gjort for å fikse bugger/glisher, eventuelt andre problemer, og kanskje endre på selve spillet.
Ett spill er vanligvis versjon 1.0 på original CD’en.
En patch oppdaterer spillet til 1.1, 1.2, 1.3….2.1….Osv

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje