Offisiell blogg,  The Sims 4

Utforsk nye utesteder, spesielle omgivelser og masse annet i Windenburg!

Utforsk en ny verden

Utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen* kommer neste måned, og handler om nye måter å være sammen med venner på. Og da er det klart simmene trenger nye, fantastiske steder å dra! Det er derfor vi har laget den nye verdenen Windenburg, en flott, europeiskinspirert by som ikke likner på noe annet du har sett før i The Sims 4.

[wpdevart_youtube]PQ7Mhdva6ow[/wpdevart_youtube]

Windenburg er full av ting å gjøre, du får blant annet tre spesielle steder, to nye stedstyper og noen endringer på hvordan nattklubber og barer fungerer. Her tar vi en titt på stedene simmene dine kan dra i desember.

paragons-selfie

Von Spøhke-godset. Windenburgs flotte Von Spøhke-gods er en historisk forhekset hage som opprettholdes som museum og turistattraksjon. Det mest iøynefallende landemerket på stedet er den fantastiske hekkelabyrinten der simmene kan vandre rundt i timevis. Og ikke bli overrasket hvis du treffer lorden og ladyen som bodde her før de nye eierne tok over. Selv om de har vært døde i 100 år, dukker de fremdeles opp for å underholde og skremme vettet av gjestene.

Skrenten. Denne avsidesliggende øya er et vakkert sted der simmene kan være for seg selv uten å bli forstyrret. Ved den vakre innsjøen kan simmene brenne bål og kose seg rundt flammene eller konkurrere om hvem som er best i ilddans. Det er også et naturlig basseng man kan ta seg en dukkert i (gjerne naken), og hvis du er skikkelig tålmodig, kan det hende du får se Windenburgs eget sjøuhyre!

TS4_553_EP02_GROUP_ACTIVITIES_02_002

Den eldgamle ruinen. Dette er det beste stedet å arrangere fester. Om dagen er det et fredelig og godt bevart område lokalbefolkningen kan besøke, sette pris på og utforske. Men om natten blir de digre ruinveggene til en perfekt bakgrunn for scenelys, røyk fra røykmaskiner og laserstråler fra DJ-båsen. Det er også en liten tomt du kan bygge på rett ved festområdet, hvis du har lyst til sette opp noen nyttige ting til festen.

Kafeen. Noen som er hypp på latte? På den nye kafeen kan gjengen bestille seg noe å drikke og sette seg ned, eller ta med godsakene ut. Den nye baristaen og espressomaskinen står til tjeneste for deg når du er hypp på fantastiske bakevarer og vidunderlige, skummende drikker. Og ikke glem å bestille en spesiell kaffe som sitter som et skudd før jobben, for å komme i perfekt humør før du møter opp.

TS4_553_EP02_GROUP_ACTIVITIES_03_002

Det offentlige bassenget. Bomba!!! Selv om det nye bassenget blir tilgjengelig for alle når The Sims 4 Gøy med gjengen lanseres, blir det enda bedre med alt det nye som følger med denne pakken. Vi har lagt til masse nye dekorasjoner til bassengene, som bassengbaner, nye kanter og en håndfull bassengvannfarger for å gjøre det litt mer interessant. Den mest spennende nyheten til bassengene i The Sims 4 Gøy med gjengen er hoppeplattformen, som gir simmene høyden de trenger for å imponere venner med en perfekt baklengssalto, eller dumme seg ut med et ydmykende mageplask.

Endringer med nattklubber og barer. For å gjøre Windenburg ekstra unik, gjorde vi noen endringer med to av de eksisterende stedstypene: nattklubber og barer. Nå kan du dra innom europeiskinspirerte klubber og pittoreske puber. Vi har lagt til morsomme pubspill som darts, fotballspill og Ikke vekk lamaen for å få enda bedre stemning for festglade simmer. Det er til og med spesielle temakvelder nesten hver dag, så simmene dine og vennene deres kan bli med på arrangementer som jentekveld (eller ridderkveld).

Men det som er enda mer spennende enn det vi har plassert i den nye verdenen, er det dere kommer til å lage, og det blir enda kulere takket være de to digre 64×64-tomtene i Windenburg. Dette er de største tomtene vi har hatt i The Sims 4 til nå, og vi gleder oss skikkelig til å se hva dere gjør med dem – og resten av verdenen – når The Sims 4 Gøy med gjengen kommer i desember.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje