Ukens Spotlight

Spotlight uke 49

Heisann og velkommen til «Ukens Spotlight». Jeg igjen si tusen takk til dere alle sammen, som er faste lesere her inne på Simskrystallen. Også den uka her, har vi ny leser rekord. 🙂

Idag skal vi ha en oppsummering av nyhetene den siste uken, samt at vi skal promotere den Norske simsspilleren «Anisimmer» som introduserer den første av 2 familier som dere skal få møte i løpet av de neste ukene. Anisimmer skal lage en serie som tar for seg «Gøy med gjengen».

Anismmer – Husvisningsideo Villa De Largo: The Martinio Family Sitt hjem

Mitt første store husprosjekt er ferdig. og det feirer man med en visning av byggverket. Dette er også det huset som kommer til å bli brukt i Get together-Letsplayen som jeg kommer til å starte fra rundt den 14-15 desember. Mer preparationsvideoer kommer etterhvert.



~ Hva har skjedd siden sist? ~


Ny spilleoppdatering SINKER spillet!
Flere simsspillere, innkludert oss opplever at The Sims 4 kjører mye tregere etter den siste oppdateringen. Vi får håpe Simsteamet klarer å ordne en patch til lanseringen av Gøy med gjengen! (Sjansen er liten, men er lov å håpe!!)


Gøy med gjengen – Nye skjermbilder

12313541_1060088874050593_6171144744573855626_n


Gøy med gjengen – Carly Rae Jepsen
Carly Rae Jepsen har sunget inn en sang på simlish til utvidelsespakken «Gøy med gjengen». 

Gleder du deg til å høre henne synge på simsk?

 


Oppgradert julestæsj!

Pynt til jul

TS4_638_HOLIDAY_PACK_02_002a
Gleder du deg til å tilbringe juleferien sammen med simmene dine? Gode nyheter: Vi har oppdatert julefestpakken til The Sims 4, og du kan laste den ned uten ekstra kostnad*. I tillegg til dekorasjonene og antrekkene vi lanserte i fjor, er det i år lagt til noen helt nye ting! Det er nye snøfnugg du kan pynte med, et tre med lys, hauger med presanger og nye selskapsklær som passer perfekt på juleselskapet.
TS4_638_HOLIDAY_PACK_01_001a
Hvis du allerede har lastet ned julefestpakken, finner du det nye innholdet neste gang du starter The Sims 4. I motsatt fall er det bare å laste det ned uten ekstra kostnad*.
TS4_399_HOLIDAY_01_003
Alt som var med i den opprinnelige pakken er der fremdeles. Det er en menora, en kinara, en snømann, et juletre, julelys, et kwanza-maleri, en krans, en julehøyttaler og masse annet, blant annet stygge gensere og pyntegjenstander med vintertema.
TS4_399_HOLIDAY_04_004
God jul, alle sammen hilsen oss i Simskrystallen.


The Sims 2 – Lifestories Nå ute i Apple appstore!

Vi har noen veldig gode nyheter for de som liker The Sims 2, og som spiller på Mac! The Sims 2 Life Stories (på godt norsk: Livets Historier) er nå tilgjengelig på Mac App Store!!!! The Sims 2 Life Stories har blitt fullstendig oppdatert til å fungere på moderne Mac maskinvare og operativsystemer. I tillegg er det noen flere tilpasninger til spillet, inkludert støtte for HD-oppløsning som 4k og Retina, en ny renderer for bedre ytelse, og diverse feilrettinger og tweaks. For de som ikke kjenner Life Stories, ligner det andre typer Sims-spill ved at du er fri til å guide din sim slik du ønsker. Den har et klassisk åpent modus, men det har også en historiemodus (derav tittelen) hvor du må navigere ulike sims gjennom spillet for å nå bestemte mål. Det er en ganske fin måte å introdusere deg selv til serien hvis du er ny. The Sims 2 Livets historier er eksklusivt til Mac App Store og kan kjøpes for 189 NOK.


15 grunner til å glede seg til The Sims 4 Gøy med gjengen

Klubber, en ny verden og masse annet!

Utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen* lanseres uken som begynner 7. desember, hvilket betyr at spillerne snart vil kunne utforske Windenburg, bli med i og lage sine egne klubber og prøve ut de nye ferdighetene i DJ-ing og dansing

Men det er enda mer å fortelle om i denne utvidelsespakken. Her har du 15 grunner til å glede deg til å ha det gøy med gjengen. 

12238348_974796969226040_7781561568115943339_o

Ta deg av oppgaver i huset ved hjelp av en klubbsamling. Når simmer møtes på klubbsamling, begynner de å gjøre det klubben har bestemt at de skal gjøre. Så hvis du har regler i klubben din om at medlemmene skal stelle i hagen, reparere ting og lage mat … så er det nettopp dette de gjør når du inviterer dem på klubbsamling. Og stol på oss, de kommer til å ha det gøy mens de gjør det.

TS4_HauntedGrounds_001

Utforsk hjemsøkte steder. Det spøker i Windenburg. Dra innom Von Spøhke-godset for å få vite mer om og møte det gamle paret som døde her for lenge siden, eller ta turen til den lokale puben og bli med på spøkelseskveld (som jentekveld, bortsett fra at det er flere spøkelser … men det skjønte du kanskje). 

TS4_552_EP02_DJ_DANCING_02_002

Lag topp feststemning. Det er flere nye DJ-båser med forskjellige tilpasningsmuligheter. Fyll nattklubben din med TV-er for å få mest mulig ut av DJ-settet ditt. Med telesplosjon-egenskapen, kan DJ-en kontrollere alle skjermene og levere en virkelig storslått forestilling. 

TS4_SimsClankGlasses_002

Skål med venner og familie. Barene er oppgradert for å markere det europeiske tilsnittet, med nye forfriskninger, nye matretter og muligheten til å kjøpe en runde når du er sammen med venner. Det blir også arrangert temakvelder, som ridderkveld og jentekveld, så kom tilbake med jevne mellomrom for å se hva pubene i Windenburg har å by på. 

TS4_DanceParty_002

Arranger dansefest i ruinene eller ved skrenten. Selv om noen kanskje synes ruinene ser litt slitne ut, er de perfekte for å arrangere hemmelige fester midt på natten. Festen leveres med DJ-bås og bar, men du må selv ordne godstemningen! 

TS4_ManipulateCrowd_001

Gjør publikum spinnville med fantastiske mikser. Dyktige DJ-er kan bruke Føl publikum-handlingen for å manipulere følelsene til folk på dansegulvet. Dette er supert når du vil sjekke hva slags virkning musikken din har på simmene!

TS4_Rival_001

Lag en klubb som rival til en annen. Det er alltid hyggelig å være … hyggelig, men noen ganger må man bare lage litt kaos. Velg en tilsynelatende uskyldig klubb (som matnerdene i den koselige klubben Toppsjiktet), og lag en ny klubb som har som klubbaktivitet å plage den andre klubben. Bare vent, dette blir moro!

TS4_Knights_001

Spankuler ustøtt rundt i ridderrustning. Sprø kostymer er viktig i The Sims. Pynt yndlingsbråkmakeren din med en ny rustning, og la ham gå skranglende rundt uten at noen skjønner hvem han er. Eller stikk innom og ta noe å drikke når det er ridderkveld, sammen med andre med tilsvarende påkledning.

TS4_Overthrow_001

Avsett en klubbleder. Bli med i en klubb som har en leder, bli venner med ham og baksnakk ham. Når øyeblikket er riktig, gjør du et klubbkupp og får ham avsatt! Det er risikabelt, men verdt risikoen når det funker.

TS4_Style_002

Kle opp naboene dine med fete klær med den nye garderoben. Er du lei av å se på naboer som går rundt i kjedelige klær? Det er ikke alle som har like god motesans som deg. Men ikke noe problem! Kjøp en av de nye garderobene, inviter dem på besøk og gi dem en ny habitt. 

TS4_DanceFriends_001

Dans natten gjennom med gode venner. Det er klart, du kan jo danse for deg selv, men det er ikke mye som slår å danse synkront med andre simmer til fet musikk. Med det nye dansegulvet, kan simmene planlegge organiserte, synkroniserte dansetrinn. 

TS4_Games_001

Spill nye spill med simmene. Det er mange måter å bruke fritiden på! Send simmene på puben for å spille arkadespill, darts eller fotballspill. Det er også et nytt brettspill, som The Sims 2-spillere kanskje kjenner igjen, nemlig Ikke vekk lamaen. 

TS4_196_Fishing

Få full pott i en ferdighet som utfordrer både simmen din og vennegjengen. Lag en klubb, bestem at de skal utføre en handling som er forbundet med en ferdighet og bruk klubbpoeng til å kjøpe fordeler som forbedrer ferdigheten. Simmene blir mestere på null komma niks!

TS4_SkinnyDipping_001

Bad naken. Eller vær naken hvor som helst ellers! Nakenhet er ikke noe å være flau for, så lenge man sørger for at det kun er folk som tåler det som er til stede. Kast deg i bassenget fra hoppeplattformen, og ikke tenk mer på badetøy. Hvem bryr seg? 

TS4_Barista_003

Snakk med baristaen for å få en perfekt koffeinboost. Når energien begynner å få seg en knekk mot slutten av kvelden, kan du ta turen innom kafeen og få deg noe å drikke som holder deg gående natten gjennom. Om det er en latte, en cappuccino eller en americano – simmene dine er i full fart igjen før du vet ordet av det!

Og det er bare en liten smakebit på hva The Sims 4 Gøy med gjengen har å by på. Vi gleder oss skikkelig til å se de sprø klubbene dere vil lage, de absurde husene dere vil bygge og alle de gøyale historiene dere vil fortelle i Windenburg.

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje