Offisiell blogg,  The Sims 4

5 tips for å oppgradere klubben din i The Sims 4 Gøy med gjengen

Dra på med fetere klubber
TS4_545_EP02_PWT1_Still017

The Sims 4 Gøy med gjengen* ble lansert forrige uke, og jeg har allerede hørt om noen absurde og fantastiske klubber dere har satt sammen med det nye klubbsystemet. Men hvis du fremdeles er ute etter noen råd om å lage perfekte klubber til simmene dine, har vi satt opp en liste med tips det kan være greit å få med seg.

Finn likesinnede simmer. Har du lurt på hvilke simmer i verdenen din som er ambisiøse? Det er en måte du kan finne det ut på. Lag Ambisiøsklubben ved å justere opptakskravene til klubben din. Velg at et av opptakskravene skal være å ha personlighetstrekket ambisiøs, og legg til et medlem i klubben. I og med at du har valgt et opptakskrav til klubben, vises bare simmene som tilfredsstiller kravene. Og vips, så har du en liste over alle de ambisiøse simmene i verdenen din.

Fiks et fett antrekk. Når du har opprettet en klubb, må du ikke glemme å velge et tilpasset antrekk til medlemmene. Gå til klubbpanelet nederst til høyre, og klikk på skjorteikonet for å tilpasse klubbens antrekk. Du kan velge en stil og en farge eller gå helt bananas og velge et eksakt antrekk alle må bruke. Og ikke glem å kjøpe klubbjakken eller klubbcapsen med klubbpoengene dine!

TS4_545_EP02_PWT1_Still010

Bygg et klubblokale. Alle klubber trenger et sted å være. Du kan gjøre nesten alle steder til klubblokaler. I klubbadministrasjonen kan du klikke på husikonet og velge et sted der klubben din skal møtes. Når du har valgt et sted, kan du dra dit og bygge hva du vil. Noen av favorittstedene mine er hemmelige bakrom, kjellere og takterrasser. Når du har bygget stedet, må du ikke glemme å sette inn en dør som kan låses for alle andre simmer enn medlemmene av klubben.

Kjøp klubbfordeler. Etter hvert som klubben din samles og utfører klubbhandlinger, genereres det klubbpoeng. Disse poengene kan brukes på ulike fordeler som kan tilpasse klubben ytterligere. Hvis klubben din fokuserer på trening, kan det hende du har lyst til å kjøpe en forbedring av fysisk form. Med denne går det fortere for simmene å få ferdigheter i fysisk form når de er på klubbsamling. Du kan også kjøpe klubbhåndtrykk og klubbstemninger for å bestemme stemningen i klubben. Hvis du har en romantisk klubb, kan det hende du har lyst til å kjøpe sterkere flørtete klubbstemning. Du kan bruke dette for å fyre opp temperaturen på klubbsamlinger, så alle blir flørtete.
TS4_545_EP02_PWT1_Still007

Velg regler. Det kan hende du har lyst til å bestemme regler som skal gjelde bestemte typer simmer. Når du bestemmer en sosial regel, kan du velge et mål. Du kan for eksempel bestemme at en regel skal være å opptre rampete mot alle, en bestemt klubb eller en bestemt aldersgruppe. Du kan bruke dette til å organisere rivalgrupper. I dette eksempelet skal vi velge å være rampete overfor alle, men vi vil ikke at klubben skal være rampete overfor sine egne medlemmer, så vi må velge den forbudte handlingen å ikke være rampete mot en bestemt klubb. I dette tilfellet Dramalamaene.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje