Offisiell blogg,  The Sims 4

Hvorfor simmene dine nå har større reaksjoner på død og ild

I tilfelle brann …

Vi har gjort noen forbedringer med hvordan simmene reagerer på hendelser rundt dem i The Sims 4. Den første store endringen på reaksjonssystemet var sjalusioppdateringen, som forbedret hvordan simmene reagerte på at partnerne deres var utro. Brann og død er to store hendelser i alle simmers liv, så dette var neste punkt på forbedringslisten, og tidligere denne måneden gjorde vi nettopp dette.

Selv om det kanskje høres skrekkelig ut, har ild og død (og død på grunn av ild!) vært viktige deler av The Sims-serien siden det første spillet ble lansert for over 15 år siden.

TS4_360_GHOSTS_REHEAT_01_003

Brann, brann!

Vi merket oss at noen ganger, reagerte simmene litt lunkent (tilsiktet ordspill) på rasende infernoer som oppsto rundt dem. I noen tilfeller la de ikke engang merke til brann i nærheten, og fortsatte bare med det de holdt på med. Dette førte til enkelte mindre troverdige situasjoner, som tilfeller der simmer koste seg med å se på TV mens komfyren sto i full fyr. (Kan skje den beste, eller hva?)

Vi har gjort forbedringer så simmene innser at det brenner tidligere. Når simmene oppdager en brann, varsler de også resten av simmene i huset om brannen. Dette gir alle simmene sjansen til å komme seg ut av bygningen, i tilfelle brannen kommer ut av kontroll. Når de kommer i sikkerhet, sukker de av lettelse og går gjennom forskjellige animasjoner avhengig av personlighetstrekk. De fleste simmer får panikk, men onde simmer humrer, og dystre simmer gråter. Å få med personlighetstrekkene til de unike simmene i reaksjonssystemet er noe av det vi har gjort for å gjøre simmene enda mer troverdige.

TS4_336_DEATH_OF_SIMS_05_002

Døden

Døden er en del av alle simmers historie, og vi var ikke helt fornøyde med hvordan simmene reagerte på at Mannen med Ljåen dukket opp i nærheten av dem. Simmene sørget ofte over simmer som hadde dødd, men når Mannen med Ljåen hadde hentet dem, ble de i helt fint humør igjen rett etterpå. Dette føltes ikke troverdig. Vi har gjort flere forbedringer med hvordan simmene reagerer på døden og Mannen med Ljåen.

Først og fremst går simmene gjennom en innledende animasjon når en annen sim dør. Det føltes urealistisk at en sim skulle se et lik og bare begynne å gråte, så vi la til et sett med animasjoner som avspilles når en død sim «oppdages». I tillegg til dette, reagerer nå simmene forskjellig på at andre simmer dør, avhengig av forholdet de har hatt til den avdøde. Simmer med bedre forhold gråter mer intenst, mens simmer med ekstremt negativt forhold til den avdøde til med kan komme til å hoie og glede seg over at simmen er død. Noe så morbid!

TS4_336_DEATH_OF_SIMS_03_004

Vi følte heller ikke at Mannen med Ljåen fikk nok respekt. Personifiseringen av døden dukket opp, men simmene rundt ham fortsatte bare med det de holdt på med. Vi vet ikke hva du ville gjort, men hvis Mannen med Ljåen plutselig hadde stått ved siden av simmen vår, hadde vi frika i vinkel! Når Mannen med Ljåen etter denne siste oppdateringen kommer for å hente en død sim, vil simmene rundt begynne å gispe og reagere på at han er der.

Og når vi snakker om Mannen med Ljåen, kan det være på sin plass å minne om at du kan trygle ham om å spare livet til simmen din. Vi har lagt til noen nye reaksjoner hvis tryglingen går gjennom!

Vi håper dere har det moro med spillet, og fortell oss gjerne om alle de sprø brannene og livsfarlige situasjonene simmene dine havner i.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje