Offisiell blogg,  The Sims 4

7 nyttårsforsetter som er mye enklere å gjennomføre i The Sims 4 enn i virkeligheten

Godt nytt år!

Et nytt år er en super anledning for å starte på nytt! Du kan finne ting du har lyst til å endre med deg selv og bruke det nye året som en oppskytningsplattform for den nye deg. Men det er vanskelig å gjøre endringer, og det krever stor innsats. Så det er ikke noen overraskelse at de fleste gir opp i løpet av noen få uker.

Men i The Sims 4 er det lettere å holde forsettene. Her er noen av de mest populære nyttårsforsettene … og en liten titt på hvor mye lettere det er for simmene å holde dem enn for deg.

TS4_349_CAREERS_02_003

Bli rik
I virkeligheten: lottokuponger? Arv fra en rik onkel? Vinne et konkurranseprogram på TV? Lage den neste, hotte appen? Hvis du skal greie å gå fra “ikke rik” til “rik”, må du rett og slett ha masse flaks.

I The Sims 4: Motherlode.

Bli forfremmet
I virkeligheten: Det er aldri godt å vite hva som skal til for å bli forfremmet. Noen ganger betyr det å jobbe overtid, andre ganger å lære seg nye ferdigheter. Og selv da er det ikke selvsagt at det skjer!

I The Sims 4: Lyst til å gå fra “agentkontakt” til “feltagent”? Få opp karismaferdighetene til simmen din, og sørg for at han er vennlig med folk, så er han på vei til «hemmelig agent» fortere enn du kan si “jeg er en hemmelig agent”!

TS4_365_Daily_Cooking_05_004

Lære en ny ferdighet
I virkeligheten: Med unntak av ting som sjonglering og å lage en ny rett, er det vanskelig å kategorisere når du har lært en ny ferdighet. Dessuten kan det hende du prøver i flere måneder og så finner ut at å lære det du prøver på er mye vanskeligere enn du hadde trodd.

I The Sims 4: Gjør greia! Og så gjør du det litt mer! Se på at den smarte måleren beveger seg og forteller deg at simmene dine er på god vei til å bli bedre i komikk/fisking/trening/hagearbeid/gitar/fingerferdighet eller andre ting.

Lese flere bøker
I virkeligheten: Det er ikke så vanskelig å lese, faktisk er det akkurat det du driver med akkurat nå! Men selv om det utvilsomt er nyttig å lese bøker … så er det alltid en ny serie å se på TV.

I The Sims 4: Ikke bare flyr tiden når simmene leser, men de lærer noe i tillegg! Faktisk ganske mye! De kan bli bedre til nesten hva som helst ved å tilbringe noen timer med en bok. Snakk om effektivitet!

TS4_349_CAREERS_03_003

Gå ned i vekt
I virkeligheten: Hvis du vil komme i form, må du spise sunt og trene. Det betyr at du må gå på treningssenteret noen ganger i uken og droppe ting som iskrem og pizza.

The Sims 4: Sleng inn en tredemølle i et rom du ikke bruker (eller hvor som helst ellers) og bruk den noen ganger i uken. Spist pizza? Ingen grunn til panikk, det er bare å klikke på tredemøllen og se kiloene smelte vekk.

Pusse opp
I virkeligheten: Dette avhenger av størrelsen på huset ditt. Eller, det gjør det egentlig ikke. Selv å ommøblere på soverommet kan være et mareritt. Hvis du kjøper nye møbler, må de dessuten leveres og monteres, noe som kan ta flere timer.

I The Sims 4: Klikk på stæsj du ikke vil ha, kast det og sleng inn noe nytt. Liker du ikke fargen på sengen til simmene? Det er helt i orden, det er bare å bytte den. Hele huset til simmene dine kan pusses opp på noen få minutter.

TS4_122_BIGP_SS__Don

Få barn
I virkeligheten: Vi … trenger kanskje ikke å gå nærmere inn på dette. Enten vet du hvordan det fungerer, i motsatt fall burde du ikke lese om det for første gang her inne.

I The Sims 4: Det er faktisk en “Prøv å få barn”-knapp. Klikk på den og vips! Barn! Er du litt effektiv, kan simmene dine få barnebarn på noen uker.

Det er sikkert mange andre ting, men dette er i hvert fall noen områder der simmene dine har det mye lettere enn deg! Hvis du har andre eksempler, kan du dele dem med oss på Twitter med emneknaggen #SimYearResolutions. Godt nyttår!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje