Offisiell blogg,  The Sims 4

10 filmer simmene kan se i The Sims 4 Filmstæsj

Ikke glem popkorn!

Stæsjpakken The Sims 4 Filmstæsj* kommer denne uken med alt stæsjet simmene trenger for å arrangere en legendarisk filmvisning i hagen. Det er et nytt filmlerret (som funker like bra ute som inne), tonnevis med nye dekorasjoner og til og med en popkornpopper. Men hva er vel en filmkveld uten bra filmer?

TS4_SP05_Launch_Lifts_1

Det er 10 filmer i The Sims 4 Filmstæsj, og alle er satt sammen av video fra The Sims 3, en fortsettelse av en tradisjon fra The Sims 2, der vi hadde filmer og TV-programmer som viste spilløyeblikk fra det opprinnelige The Sims..

Har du lyst på en sniktitt på filmene simmene kan se i The Sims 4 Filmstæsj? Tenk på beskrivelsene under som korte trailere for filmene.

TS4_662_Zombie_003_Recco

ZOMBIESIMMER

Zombier! De døde har våknet, og de er sultne. Kan de stoppes? Den klassiske skrekkhistorien våkner til liv med en klassisk The Sims-vri.

TS4_662_CampHorror_005

MASSAKRE I MÅNELYS III

Alle liker vel camping? Denne filmen bruker den visuelle stilen og temaene fra klassiske tenåringsskrekkfilmer, der en kosehelg i skogen i Moonlight Falls møter motorsager og annen moro.

TS4_662_Silent_005_Recco

SØSTRENE KLØNESTJERT

Denne stumfilmen er en skikkelig slapstick-komedie med tre klossete søstre som tar over kjøkkenet på et femstjerners-hotell. De ansatte på hotellet ante lite om at kaos og ødeleggelser konstant følger i søstrenes fotspor.

TS4_662_College_002

DEN ELLEVILLE GJENGEN PÅ UNIVERSITETET

Fra fersking til avgangsstudent, her er det ingen som følger læreplanen. Nakenløping, årnings og maskoter som slåss er bare begynnelsen i denne universitetskomedien.

TS4_662_Heist_001_Recco

DIAMANTER ER FOR SIMMER

Verdens dyktigste innbruddstyv utfordrer en internasjonal smuglerliga, men finner ut at den er ledet av en gal industrimagnat som planlegger å ta monopol på selve livet og slippe løs fullstendig kaos blant verdens innbyggere … eller noe sånt. Det er eksplosjoner og en båtjaktscene! Det er vel ikke så farlig med historien?

TS4_662_Frogs_003_Recco

EVENTYR I ROMSIMULATOREN

Dette er en film om alt det rare som skjer i romsimulatoren. Vent deg simboter, froskemenn, en god del Kung Fu-slåssing og masse lens-flare i denne romsåpen.

TS4_662_RoaringHeights_002

LYSTER OG LASTER

Romantikken våkner til liv i Roaring Heights. Men en ny romanse blir stoppet av en arrestordre. Kan kjærligheten vare lenger enn en livstidsdom? Vi får håpe på redusert soning på grunn av god oppførsel.

TS4_662_Simder_001_Recco

SIMDER

Etter å ha lett etter kjærligheten med en dating-app, finner heltinnen vår endelig en sjelevenn. En overnaturlig vri redder denne romantiske komedien fra å ende som en tragedie.

TS4_662_DogTale_001_Recco

BISSEVOVSENS ELLEVILLE HJEMTUR

En liten hund drar hjemmefra på jakt etter erkefienden sin, men det går ikke lenge før han ikke aner hvor han er i den store verden. Han savner eieren sin, og er villig til å gjøre hva som helst for å komme seg hjem igjen.

TS4_662_KidSuper_004

SUPEKIDSA: VIRVELKATASTROFEN

En ond superskurk har økt jordens gravitasjonskraft! Hele verden er plaget av meteorregn! Men ingen grunn til panikk, SuperKidsa er her! Kan de redde planeten fra en sikker undergang?

Så hvilken av disse er favoritten til din sim?

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje