Offisiell blogg,  The Sims 4

Nytt bonusinnhold til The Sims 4 i anledning 16-årsdagen!

Gratulerer med 16-årsdagen

The Sims-serien er 16 år i dag! Det er helt sant! For 16 år siden, 4. februar, ble det opprinnelige The Sims lansert. Siden den gangen har serien vokst og vokst, med The Sims 2, The Sims 3 og selvsagt The Sims 4. Vi ville feire 16-årsdagen til The Sims ved å legge til nytt innhold i en bonusoppdatering til The Sims 4.

TS4_646_ANNIVERSARY_01_006_1k_FLAT

Det som er tilgjengelig i oppdateringen er ikke valgt ut tilfeldig heller – spillere som har spilt siden det første spillet, vil nok legge merke til en rød tråd her. Det er valgt ut en spesiell ting som representerer hvert grunnspill i serien!

TS4_647_ANNIVERSARY_03_001

Fra The Sims henter vi inn den tragiske klovnen i form av et bilde av den triste fyren. Bare et eneste blikk på dette bildet, så får simmene humørelementet “Den tragiske klovnen er tragisk”. Men hvis simmene blir lei seg, hvorfor skal de se på bildet da? Fordi noen ganger trenger alle å gråte litt. Men ingen grunn til panikk – det er også en plumbobplakat du kan bruke til å pynte opp hjemme hos simmene. Den gjør ingenting, men vi håper at når du ser på den, blir du fylt med lykkelige følelser og tanker om lamaer og ostesmørbrød.

TS4_647_ANNIVERSARY_02_001

Og når vi snakker om ostesmørbrød: Spillere som har spilt The Sims 2 husker sikkert ostesmørbrød-ambisjonen, og nå innfører vi den i The Sims 4 også. Hvis du vil at simmene dine skal ha en (svakt usunn) fascinasjon for ostesmørbrød, er dette måten å gjøre det på.

TS4_647_ANNIVERSARY_01_001

Vent … var det noen som nettopp stjal TV-en til simmen din? Det kan være fordi det er en sim som har personlighetstrekket kleptoman fra The Sims 3 i nærheten. Simmer som har dette trekket greier ikke å la være å stjele ting fra naboene, eller puben eller … ja, hvor som helst der de havner egentlig.

TS4_647_ANNIVERSARY_04_002

Det er også en NPC som kommer tilbake, nemlig gartneren! Det er bare å ringe, så kommer gartneren til huset og tar seg av plantene. Mange har bedt om denne NPC-ens tilbakekomst, og vi er glade for å kunne gjøre som dere har bedt om i denne oppdateringen.

Alt sammen er i spillet fra og med i dag, og vi håper at dere liker oppdateringen! Ha en strålende 16-årsdag!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje