Nyheter,  The Sims 4

Vær forsiktig med hva du ønsker deg i The Sims 4 Romantisk hagestæsj

Ønsk deg noe

Med The Sims 4 Romantisk hagestæsj* får simmene tilgang til en ønskebrønn som kan endre livene deres for alltid hvis de våger å ønske seg noe fra den. Simmene kan velge mellom ni forskjellige ting å ønske seg, inkludert lykke, romantikk, ungdom, simoleoner og andre ting. Men vær forsiktig med hva du ønsker deg, for ønskene kan gi over 50 forskjellige resultater basert på humøret til brønnen (det stemmer, den er en levende skapning, og ikke så helt lite humørsyk heller).

Her er noen eksempler på hva som kan skje …

TS4_630_SP06_LIFTS_06_007b

Simmene kan få dårlig romantikk. Et ønske om romantikk kan resultere i at en perfekt partner du allerede har et kjærlig forhold til, dukker opp. Men hva skjer hvis du ønsker deg romantikk når ønskebrønnen er i dårlig humør? Da kan du ende opp med en ny … hva skal vi kalle det …. fiendevenn! Gjennom en roterende grå og rosa røyksky dukker det opp en ny romantisk partner som simmen din samtidig synes er fullstendig avskyelig og uforklarlig tiltrekkende. Gnistene flyr i dette hete forholdet, som er en av de merkeligste forholdstypene i hele spillet!

Simoleoner kan bli dyre. Hvis simmenes villeste drømmer går i oppfyllelse, kan det hende de vinner i lotto og blir overøst med simoleoner fra brønnen. Men av og til liker brønnen å tulle litt med simmene, og da kan det hende at den forstår ønskene på en litt uventet måte. Et eksempel på dette er når en sim ønsker seg simoleoner, og brønnen istedenfor å bare innvilge ønsket gir simmen et interessant moralsk dilemma. Den kan fortelle deg et skikkelig drøyt rykte som er så skittent at hvis du truer en annen sim med det, kommer vedkommende utvilsomt til å betale deg for å holde tett. Har du lyst til å bruke utpressing til å bli rik, og i samme slengen etterlate deg et kjølvann fullt av fiender? Du bestemmer.

Simmene kan få et søtt, nytt familiemedlem! Simmer som har lyst til å bli foreldre, kan bruke ønskebrønnen til å ønske seg et barn, og brønnen har flere måter å innvilge dette ønsket på. Hvis alt går for seg på perfekt vis, kommer det en liten baby med personlighetstrekket Geni opp av brønnen. Men hvis brønnen er i det onde hjørnet, kan den gjøre det ekstra surt for simmene ved å gi dem … et spøkelsesbarn! Heldigvis hører ønskebrønnen på spesielle ønsker fra spøkelser også, hvilket kan føre til følgende …

TS4_630_SP06_LIFTS_06_002b

Spøkelsessimmer kan få evig liv. En spøkelsessim kan ha det vanskelig, men ønskebrønnen kan hjelpe. Spøkelser kan ønske seg liv, og hvis brønnen er i det sjenerøse hjørnet, kan spøkelsessimmer få det de ønsker seg aller mest, nemlig å bli levende igjen! Ikke bare gir denne mirakuløse gjenopplivingen simmene en ny sjanse, men det blir inngått en pakt med Mannen med Ljåen som gjør at de kan unnslippe døden i fremtiden. Hvis de skulle dø på nytt av unaturlige årsaker, dukker Mannen med Ljåen opp og gir dem nytt liv med en gang.

TS4_630_SP06_LIFTS_06_04b

Lykke kan være en forbannelse for simmene. Ønskebrønnen er kjent for å ha en ganske syk sans for humor. Det beste eksempelet er kanskje skadefryden brønnen føler når den opplever grådige simmer som ber om lykke. Et mulig utfall er at simmene blir løftet opp i luften mens brønnen suger lykkeauraen ut av dem og ned i brønnen. Dette fører til at simmene i nærmeste fremtid blir forhekset, og all lykke trekkes ut av dem og overføres til andre simmer. Etter hvert som simmene i nærheten blir gladere, føler den forheksede simmen seg enda mer elendig. Denne formen for kosmisk balanse synes ønskebrønnen er kjempegøy. Det er klart, dette er bare ett av de mulig utfallene, og kanskje det mest drastiske. Ikke bare kan det hende at simmen din ender opp superlykkelig, men de lykkelige humørelementene kan også komme til å vare lenger enn normalt resten av dagen!

Opplev disse øyeblikkene med simmene dine, og oppdag mange andre når du spiller med ønskebrønnen (og de andre gøyale greiene) i The Sims 4 Romantisk hagestæsj!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje