Nyheter,  The Sims 4

Hvordan fullføre vår-utfordringen og eggjakten?

Kalle-Kanin_liten
Kalle Kanin.
Foto: Simskrystallen

I den siste oppdateringen til The Sims 4 ble det lagt til en ny vår-utfordring i spillet som lar simmen din samle inn en eksklusiv frukt. For å hjelpe deg igjennom vår-utfordringen ble det lagt til en ny nabo som heter Jasmine som gjerne vil hilse på deg.

I denne oppdateringen ble fjorårets eggjakt også lagt til. Denne eggjakten er kun tilgjengelig en liten stund, men du vil ha muligheten til å beholde alt du finner. Denne guiden vil hjelpe deg med å finne pynteegg og låse opp de nye plantene i spillet.

THE SIMS 4 – VÅR-UTFORDRINGEN 

For å starte på vårutfordringen må simmen din dra til den lokale offentlige plantehagen i Oasis Spring eller Willow Creek for å møte utfordrings-kordinator, Jasmine Holiday. Målet med denne utfordringen er å gi Jasmine 21 frukter av den nye frukten som er tilgjengelig i spillet.

Det er to utfordringer: Vekstfrukt-utfordring og Perfekt vekstfrukt-utfordring. Den første utfordringen krever 20 vekstfrukter, uansett kvalitet. Den andre utfordringen krever kun vekstfrukt av perfekt kvalitet. Simmen din vil bli belønnet med 2 blomsterpotter.

BEGYNN PÅ VÅR-UTFORDRINGEN

Jasmine Holiday kommer like etter du har kommet til den lokale plantehagen. Hun går med en rosa genser og du vil antagelig finne henne mens hun holder på med plantene. Snakk med Jasmine ved å velge hvilke som helst av de nye interaksjonene som er tilgjengelig når du klikker på henne.

Spør om eggjakten:
Pynteegg ligger gjemt rundt omkring! Let i hule tømmerstokker og blant plantene i naturen for å finne alle sammen.

Spør om vekstfrukt-utfordringen:
Jasmine prøver å samle et stort antall vekstfrukt til personlig nytelse og spising. Hvis du gir henne 20 stykker, vil hun gi deg en spesiell belønning.

Spør om vekstfrukt-startpakke:
Få en spesiell pakke med frø for å plante vekstfrukt hjemme.
(Kun en startpakke per sim.)

Spør om gjødsel:
Spesiell gjødsel som du får av Jasmine hjelper plantene med å vokse raskere enn normalt. Denne er spesielt nyttig for vekstfrukter av perfekt kvalitet. Jasmine har kun 3 gjødselpakker, så bruk de smart.

Gi vekstfrukt:
Så fort simmen din har høstet vekstfrukt, dra tilbake til den offentlige plantehagen og gi Jasmine det du har av vekstfrukt i utstyrslisten.

Foto: Simskrystallen.
Foto: Simskrystallen

FINNE OG HØSTE VEKSTFRUKT

Vekstfrukt finner du på trærne som er i villmarken, eller ved å få vekstfrukt-startpakke av Jasmine Holiday. Med en gang du har fått det må du dra hjem og begynne å plante. Å ha høy ferdighet i hagearbeid er en fordel for denne utfordringen.

image
Foto: SimsVIP

 Vekstfrukt-trær gir en glødende effekt når de er nærme andre planter

For å øke kvaliteten på plantene raskere burde du bruke den spesielle gjødselpakken du får fra Jasmine, og ha minst level 7 i hagearbeid-ferdigheter.

FULLFØRE VÅR-UTFORDRINGEN

Med en gang du har fått 21 vekstfrukter, den hvor alle må være av perfekt kvalitet, har simmen din fullført begge vårutfordringene og fått to nye hagetomter. Hagetomtene kan bli funnet i utendørs-aktiviteter i byggemodus.

image
Foto: SimsVIP

THE SIMS 4 – EGGJAKT

For å starte eggjakten må simmen din starte med å lete rundt i hele byen. Målet med denne utfordringen er å samle alle 12 pynteggene for simmens samling. Med en gang simmen din har fullført utfordringen vil det ligge et dyr i kjøpemodus.

Veteraner av eggjakten vil finne to alternative egg som er lagt til i utfordringen (totalt blir det 12) sammen med nye farger av Bun Bun.

FINN PYNTEGGENE!

Det er 12 pynteegg som kan bli funnet i spillet, og finne dem er langt fra lett, så lenge du er villig til å lete. Eggene kan bli funnet i de hule tømmerstokkene rundt omkring i byen, også kjent som frosk. De hule tømmerstokkene ligger rundt om kring på forskjellige tider og forskjellige steder, og det er en tilfeldighet om eggene er der eller ikke.

Man kan også finne pynteeggene når man høster ville planter rundt i byen, inni tidskapsler, og når du graver opp en stein som tilfeldigvis har kommet dit.

Foto: Simskrystallen.
Foto: Simskrystallen

Når du bruker «Se etter frosker» interaksjonen på de hule tømmerstokkene, vil spille helt tilfeldig flytte ett egg, en frosk, eller begge deler. Det er også en god sjanse for at du finner egg du allerede har funnet så denne prosessen avhenger av tid.

Når simmen din har funnet et pynteegg vil det automatisk bli plassert i utstyrslisten og bli oppført pynteeggsamlingen. Når du har funnet alle 12 pynteggene, har du fullført samlingen og vil få et nytt objekt – Kalle Kanin.
Dette objektet finner du i «Kjøpemodus > Leker«.

Foto: Simskrystallen
Her er hele eggsamlingen.
Foto: Simskrystallen

CopyrightKilde: SimsVIP. – Oversatt av: Alexandra.Copyright

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje