Offisiell blogg,  The Sims 4

Bygg og driv dine egne restauranter i spillpakken The Sims 4 Ut og spise

Vi håper du har god appetitt og liker kreativ matlaging, for nå tar vi med alle spillerne på middag! Det stemmer! I dag kunngjør vi spillpakken The Sims 4 Ut og spise*!

https://www.youtube.com/watch?v=j4KywxFguPw

Dette er en spillpakke vi har ønsket å lage lenge, og basert på forumet, Twitter, Instagram, Facebook og meldinger fra brevduer, vet vi at dere er like ivrige etter å få prøve den som vi har vært etter å lage den. I The Sims 4 Ut og spise kan du ta med simmene dine på restaurant for å spise herlige måltider på ferdige restauranter, eller tilpasse restaurantene som du vil ha dem.

Men hvorfor stoppe der? I The Sims 4 Ut og spise kan du bygge dine egne restauranter og drive dem selv. Så nå er det bare å dra frem gründeren i deg og kaste deg fra asken i ni-til-fire-jobben til ilden på kjøkkenet. Og vi ber ikke om unnskyldning for de dårlige metaforene engang!

TS4_648_GP03_SCREENS_03_001

The Sims 4 Ut og spise er full av nye opplevelser, som eksperimentell mat, klønete servitører og masse annet. Men nå foregriper vi begivenhetenes gang. Vi skal komme tilbake til hvordan pølser lages i nærmeste fremtid, så følg med på alle sosiale kanaler og på nettsiden for å finne ut hva som skjer i de nærmeste ukene.

Sulten etter mer? Ingen grunn til panikk, du trenger ikke vente lenge. Spillpakken The Sims 4 Ut og spise lanseres 7. juni!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje