Offisiell blogg,  The Sims 4

11 måter å tilpasse en restaurant på i The Sims 4 – Ut og spise

Simmene dine kan gjøre mer enn bare å spise på restaurant i spillpakken The Sims 4 – Ut og spise*. Hvis de føler seg litt mer ambisiøse, kan de lage og tilpasse sine egne restauranter.

Det er så mange ting å justere, oppgradere, forbedre og endre at… ja, vi får nesten bare begynne å forklare alt sammen! Vi har satt sammen en liste over måter du kan tilpasse en restaurant på, og til og med en video som viser hvordan du driver din egen. Med disse tipsene kan du forbedre stjernerangeringen din, noe som fører til mer penger i kassa!

Gi den et navn. Hva betyr navnet? Det må du nesten forklare selv. Men seriøst. Alle restauranter må ha et navn, og vi har laget en praktisk og enkel måte å velge et på.

Lag godstemning. Hvis du har lest en restaurantanmeldelse noen gang, vet du at stemningen i restauranten er viktig for gjestene. Vær kreativ med restauranten din. Lag en underjordisk grotte, eller en utendørs hagerestaurant med hekklabyrint i nærheten. Lag restauranten noen etasjer opp for å få utsikt, eller lag en kopi av favorittrestauranten din der du bor. 

TS4_648_GP03_SCREENS_02_003

Plasser det mest grunnleggende. Kravene til restauranter er ganske enkle, noe som gir deg stor fleksibilitet når det gjelder å gjøre restaurantene unike. Du trenger et toalett og en vask, en stasjon til vertene, en stasjon til servitørene, en kokkestasjon og flere sitteplasser til gjestene. Det vil si bord og stoler. Eller barkrakker ved barer. Folk må uansett få sitte når de spiser. Simmene er ikke geiter heller!

Sleng inn fet dekor. Hvis du har plasser ute, må du huske på å plassere dem i nærheten av en varmelampe, så ikke gjestene begynner å fryse. Plasser en bås når du vil ha litt variasjon fra typiske stoler og krakker. Gi kjøkkenet et autentisk preg med matstativer, og plasser nektarskapet på et strategisk sted for å dra opp fjonghetsgraden. Spillere som er ekstra interessert i mat, kan plassere bilder av eksperimentell mat på veggen. Det kan også lønne seg å plassere det digre og flotte nye akvariet et sted i restauranten. Det er både vakkert å se på og kan brukes til å oppbevare fisk som serveres på restauranten. Pyntealternativene i The Sims 4 – Ut og spise er virkelig noe for seg selv. 

TS4_674_GP03_LIFTS_05

Design skiltet. Noe av de kuleste i The Sims 4 – Ut og spise, er skiltene som kan tilpasses. Velg mellom noen blanke design som kan plasseres på veggen, stikke ut eller settes på bakken. Så kan du velge mellom et utvalg symboler, bokstaver og farger for å lage et skilt som er helt unikt for restauranten din. Dette er et morsomt, kreativt verktøy du kan bruke med alle restaurantene dine!

Bestem hva folk skal ha på seg. Simmene kan komme til å ta på seg nær sagt hva som helst, og vi skjønner at det er viktig for historiene du skal fortelle, at de kler seg som du vil. Ved å bruke en enkel meny kan du definere hvordan gjestene skal være kledd når de kommer for å spise på restauranten din. Er det et formelt sted? Da velger du formelle klær. Vil du at folk skal kle seg litt tullete? Da velger du festklær. Du bestemmer hvordan gjestene dine skal se ut!

TS4_695_GP03_OWNERSHIP_SCREEN_01_003

Kle opp de ansatte. Alle restauranter har kokker, servitører og verter, og alle trenger klær! Hvor mye og hva er helt og holdent opptil deg. Du kan velge mellom en serie antrekk laget på forhånd, eller du kan gå inn i simskaperen og bestemme unike antrekk for hver rolle. Vil du at servitørene skal ha på seg bjørnedraktene fra spillpakken The Sims 4 – Ut i naturen*? Eller kanskje du heller vil gå for ridderantrekket fra The Sims 4 – Gøy med gjengen*? Det er bare å dra på! Kanskje du vil kjøre en hang loose-stil med surfeshorts og bikini for vertene? Også mulig. Klærne er viktige for å få kule temaer, om de er morsomme eller mer seriøse, er opptil deg.

Velg en meny. Å velge mat bør være en enkel og fristende prosess. Og det er det! Ved å bruke et enkelt grensesnitt kan du velge og se over menyer som passer til kafeer, lunsjrestauranter, eksperimentelle restauranter eller italienske bistroer. Men hvis ikke du liker de forhåndsvalgte variantene, er det bare å gå til neste tips:

Tilpass en meny. Som så mange andre ting i The Sims 4, kan du tilpasse noe for å gjøre det som skjer til din egen historie. Du kan laste inn menyer laget på forhånd og bare justere dem litt, eller velge alle rettene restauranten skal servere. Det er egne avsnitt for forretter, hovedretter, desserter og drikkevarer! Bildene er vakre og fargerike, og alt sammen ser skikkelig godt ut. Det vanskeligste valget er å bestemme seg for hva man IKKE skal servere!

TS4_648_GP03_SCREENS_01_004

Lær fra biblioteket ditt. Hvis ikke du er sikker på hvor du skal begynne når du lager en restaurant, kan du ta turen innom biblioteket ditt, der det er seks ferdige restauranter som følger med The Sims 4 – Ut og spise. Chez Lama er et eksempel på hvor vakker en restaurant kan være, mens Hogans burgerbar er en hyllest til The Sims 3 og burgersjappa i nabolaget. Den Dykkende Pelikan er en sjømatrestaurant som serverer de herligste fiskeretter. Hvis du trenger inspirasjon, skal vi hjelpe deg med å komme i gang!

Del i galleriet. En av de kuleste funksjonene i The Sims 4 er galleriet, som er et perfekt sted å dele det man lager. Her kan spillere som ikke er så glade i å bygge selv, velge blant det beste som er laget av andre spillere. Husk å dele restaurantene du lager i galleriet når du er ferdig med den siste finishen på menyen! Det kan også være greit å vite at antrekkene til de ansatte, kleskoden for gjestene og eventuelt tilpassede menyer også lagres sammen med restauranten!

Spillpakken The Sims 4 – Ut og spise lanseres 7. juni. Vi gleder oss skikkelig til å se hva dere kommer opp med!

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje