Offisiell blogg,  The Sims 4

7 grunner til å glede seg til The Sims 4 Ut og spise

Er simmene dine sultne? Det kommer de ikke til å være lenge! Spillpakken The Sims 4 Ut og spise* er stappfull av ting å gjøre … og spise. Så la oss åpne menyen og fortelle deg hva du har å glede deg til.

TS4_674_GP03_LIFTS_08

Eksperimentell mat: Vi har hatt det moro med en stor dose spennende, vakre, oppfinnsomme retter i denne spillpakken. Her får du ting du aldri før har sett i et The Sims-spill. Rettene er virkelig verdt å ta bilde av, derfor har vi lagt med en funksjon for å ta bilder av mat og så henge bildene på veggen. Fullfør samlingen med eksperimentell mat for å vise at du er skikkelig matnerd. Les mer om eksperimentell mat her.

En variert spiseopplevelse. Simmene kan oppleve mye nytt på spisefronten. Restauranter er perfekte steder å ta med en date eller feire bursdag. Det er nye aktiviteter for barna, og du kan sitte og se på simmene som går forbi og kose deg. Simmene får også nye interessante humørelementer. Det er rett og slett kjempegøy å ta med familien på restaurant.

Restauranter som kan tilpasses: Du kan tilpasse alle aspekter ved restaurantene i spillet. Du kan velge navn, meny, klærne til de ansatte, klærne til gjestene og hvordan restauranten skal se ut. Vi har virkelig jobbet hardt med tilpasningen, så du skal kunne kaste deg ut i det og lage en restaurant som er akkurat sånn du vil ha den. Les mer om restauranttilpasning her.

Dine egne restauranter: Nå kan simmene dine starte sine egne restauranter. Hvis du har spilt The Sims 4 På jobben*, har du en viss idé om hvordan dette fungerer. Simmene kan leie inn, lære opp og inspirere ansatte, kompensere kunder for dårlig service, tilpasse menyen og gjøre masse annet for å sørge for at alle har det fantastisk mens de spiser. Vi gleder oss skikkelig til å lese om restaurantene dere lager.

TS4_648_GP03_SCREENS_04_001a

Nye spillobjekter. Hold gjester som sitter ute varme med den nye varmelampen, eller sett prikken over i-en på sjømatrestauranten din med vakre, nye akvarier. Lag et eget skilt til restauranten, og plasser båser for å få en intim spiseatmosfære. Og det er masse ny pynt! Du har en hel mengde nye pyntegjenstander å lage godstemning med.

Ferdige restauranter. Hvis ikke du er så glad i å bygge, eller hvis du vil se noen eksempler før du lager dine egne restauranter, kan du prøve en av de seks vi har laget. De ligger i biblioteket ditt. Her finner du restauranter for sjømat og italiensk mat, kafeer og steder som passer til å ta med en date.

Ta med maten hjem. Hvis simmene dine liker å lage mat og elsker de nye rettene de prøver på restaurantene, kan de prøve å lage dem selv. Hvis du kjøper en kokkestasjon til huset ditt, kan du sette simmene i arbeid. Få gjestene til å måpe av beundring med eksperimentell mat som glassert bambusrull og brasert bibringe med sur kløversalat!

Vi gleder oss skikkelig til å dele mer med dere om The Sims 4 Ut og spise. Pakken lanseres 7. juni, og du kommer til å digge den. Legg servietten i fanget, for det er snart middagstid!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Vebbis
Gjest
1. juni 2016 21:35

Har dere prøvd spille

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje