Offisiell blogg,  The Sims 4

The Sims 4 utvider muligheten for kjønnstilpasning

I mer enn 16 år har The Sims-serien gitt spillerne muligheten til å uttrykke seg gjennom en åpen spillopplevelse og endeløse tilpasningsmuligheter. Det er derfor vi er er ekstra begeistret over at vi i dag kan legge ut en oppdatering til The Sims 4 med en utvidet versjon av simskaperen med nye muligheter for kjønnstilpasning, som gir spillerne enda flere måter å leke med livet på. Oppdateringen kan lastes ned uten ekstra kostnad.* 

https://www.youtube.com/watch?v=4dj__CIftE0

For første gang kan du tilpasse simmene dine uten kjønnsbegrensningene som tidligere gjaldt. Dette betyr at du nå kan lage simmer med fritt valgt fysikk, ganglag og stemme, uavhengig av kjønn.

Vi har også gjort klær, frisyrer, smykker og andre visuelle alternativer tilgjengelig for alle simmer. Over 700 innholdselementer som tidligere bare var tilgjengelige for mannlige eller kvinnelige simmer, har nå blitt gjort tilgjengelige for alle simmer, uavhengig av kjønn. Dette inkluderer innhold fra The Sims 4-grunnspillet og tidligere utgitte pakker.

Nå kan du kle opp simmene dine i hva som helst, gi dem kort eller langt hår og tilpasse dem med personlig tilbehør for å gi dem en ekstra fet look. Med nye filtre og sorteringsmuligheter i simskaperen, kan du gjøre hva du vil med hva du vil!

CASUpdate_Screen_Official

The Sims er laget av en variert gjeng for et variert publikum, og det er viktig for oss at spillerne kan være kreative og uttrykke seg i spillene våre. Vi vil sørge for at spillerne kan lage figurer de kan identifisere seg ved hjelp av kraftige verktøy som gir dem valgfrihet i forbindelse med simmenes kjønn, alder, etnisitet, kroppstype og andre faktorer.

Så uansett hvordan du liker å spille, håper vi at denne oppdateringen av simskaperen gir deg mange nye alternativer i spillet. Selv har jeg hatt masse moro med å utforske hvor bra mange av de korte herrefrisyrene ser ut på damer og motsatt. Og jeg har bare så vidt kommet i gang med å sjekke ut hvordan forskjellige antrekk og stiler ser ut på forskjellige kroppstyper.

Vi gleder oss til å høre hva dere synes om de nye måtene å leke med livet på!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje