Offisiell blogg,  The Sims 4

Føler du deg yngre enn du er? Sjekk ut The Sims 4 Stæsj til barnerommet!

Spillere som har beholdt barnet i seg, har all grunn til å glede seg, for The Sims 4 Stæsj til barnerommet* kommer 28. juni. Her får de små mer enn nok å henge fingrene i.

Barnesimmer kan spille dukketeater som hjelper til med den sosiale utviklingen, de kan fyre opp under konkurranseinstinktet ved å utfordre venner i kampstasjonen for skyggedemoner, og de kan utforske verden for å oppdage og samle skyggedemoner.

… vent litt, hva var det du sa, skygge-hva-da-for-noe? Skyggedemoner! Disse søte og av og til helt ville monstrene dukker på mystisk vis opp i simmenes verden, og det blir opp til barna i familien å fange, samle, bytte og trene dem. Skyggedemonene er en samling på tjue samlekort som kan brukes til å kjempe mot andre samlere i kampstasjonen for skyggedemoner. Deltakerne setter skyggedemonkortene sine inn i den elektroniske arenaen for å få skjermen til å våkne til liv, og så er det bare å trykke vilt og hemningsløst på knappene for å mose seg vei til seier. Dette samlekortspillet er noe helt nytt i The Sims-serien.

Noe annet som er nytt, er at barna kan prøve seg på å sette opp skuespill med dukketeateret, som er en hyggelig og sosial hobby. Venner og familie samles rundt mens simmene fremfører gøyale stykker. Når teppet går opp, er det en rekke historier som kan utspille seg. Kommer de to vennene som har gått seg bort i skogen, til å komme seg hjem i god behold? Kommer monsteret med de sylskarpe tennene til å finne seg til rette hjemme hos familien i forstaden? Kommer den nedrige banditten som har stjålet kladdeboken, til å bli avslørt av skolens egen privatdetektiv? Det er til sammen fem skuespill barna kan spille for å forbedre de sosiale ferdighetene sine, og alle er spennende og morsomme å se på.

SP7_AnncHead

Det er også en hel haug med ting du kan bruke til å pusse opp på barnerommet, i tillegg til nye plagg til garderoben. Møblene har fått et mer moderne preg og vil hjelpe de små med å definere sin egen stil på rommet. Klærne er også kule og uttrykksfulle med mønstre, logoer og farger som forteller verden hvem barna er og hva de liker. Og hva er vel bedre for barn for å få tiden til å gå enn å høre på den nye radiostasjonen som spiller musikken de elsker, eller å se på TV-kanalen som viser programmer de er opptatt av?

The Sims 4 Stæsj til barnerommet er perfekt for alle som føler seg unge eller bare liker barn. Her er det masse innhold som får deg til å smile når pakken lanseres 28. juni.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje