Offisiell blogg,  The Sims 4

Ny oppdatering til Sims 4 er ute: Det er monstre under sengen i The Sims 4!


Etter dagens oppdatering av The Sims 4 kan det hende du kan få øye på noe litt … monsteraktig som titter ut fra under sengen. Etter at vi hadde ordnet oppdateringen, fikk vi nemlig høre at barn fra hele verden hadde våknet om natten av skumle lyder fra noe som romsterte under sengene deres.

Foreldrene hevder at de ikke aner hva det er de små prater om, men de har likevel sprutet monsterfrastøtingsvæske rundt sengene for at de små skal føle seg trygge. Dette har gått bemerkelsesverdig bra, og alt tyder på at det ikke lenger kommer tentakler og andre skumle ting frem fra mørket!

image

“Det er helt sant”, sier de små! “Det er et helt skrekkelig skrekkmonster som ligger og lurer under sengen!” De fæle skapningene er tydeligvis bare synlige om natten, og bare for barn. Og de vettskremte smårollingene nøler ikke et sekund med å hente nærmeste medlem av husstanden for å hjelpe til med monsterproblemet.

Noen vågale barn har imidlertid isteden forsøkt å kommunisere med det forstyrrende elementet under sengen. De har prøvd å bli venner med monsteret ved å si noen vennlige ord. Men hvis de små ikke er av typen som kaster seg rundt halsen på monstre som om de skulle vært kosedyr, kan det være lurt å montere en “Coolala, Forsvareren-lampett” på veggen, som garantert holder alle monstre på en armlengdes avstand!

Så sov godt, og god natt. Og husk at Monsteret under sengen er redd for sollys.

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje