Offisiell blogg,  The Sims 4

5 tips til å lage fantastiske rom med The Sims 4 Stæsj til barnerommet


Rommet til barna er det eneste stedet i verden som er helt deres eget. Et personlig sted de kan pynte akkurat som de vil. Med lanseringen av The Sims 4 Stæsj til barnerommet*, den første pakken med innhold kun til barn, blir mulighetene flere enn noen gang før.

Sjekk ut disse fem tipsene til hvordan du kan pusse opp på barnerommet.

image

Gjør det spennende. Barn er fulle av energi, så det er alltid en god idé å lage et rom der de kan holde seg i aktivitet. Sett inn noen aktivitetselementer i rommet, så de kan leke i sitt eget, lille tilholdssted. Det nye dukketeateret og kampstasjonen for skyggedemoner som følger med The Sims 4 Stæsj til barnerommet, er supre for å få barna til å holde på for seg selv eller leke med søsken og venner.

Veggpynt er fint når du skal pynte opp på barnerommet. Sett dem på veggen, ta dem ned igjen og flytt dem. De er perfekte for livsstilen til et barn, som er preget av at det som var populært i går, er noe de gamle driver med i dag. The Sims 4 Stæsj til barnerommet leveres med flere ting du kan pynte veggene med, blant annet plakater av skyggedemonene!

Lag litt rot. Det er viktig å ha litt rot på rommet for å gi det et preg av at noen bor der. Og spesielt når det gjelder barnerom, så foreldrene får anledning til å be barna om å rydde på rommet. Bla gjennom pyntedelen i katalogen, så finner du ryggsekker, sportsutstyr, bokstabler, leker og masse annet. Det kan også være lurt å sette opp noen hyller, så barna har et sted å plassere alt sammen!

image

Velg et mønster. Katalogvariantene er ikke bare for å skifte farge, de kan også brukes til å legge på mønstre eller endre form på ting. En av favorittene mine i The Sims 4 Stæsj til barnerommet, er snoren med lys og bilder man kan henge på veggen. Når du skifter variant, endres også bildene, noe som gir deg ytterligere tilpasningsmuligheter. En annen jeg liker, er kjemperoboten som står i stoisk stilling eller en stilling som om den er i ferd med å kaste seg ut i kamp.

La lidenskap for interesser få fritt spillerom. Barnerom bærer ofte preg av hva barna er lidenskapelig opptatt av. Drømmer barna om å bli astronauter? Kanskje de er interessert i å dyrke planter i hagen. Eller kanskje de har en innrammet drakt som har tilhørt en fotballspiller på veggen, som de kan se på og drømme om en dag kanskje å være den som går ut på banen. Møblene i The Sims 4 Stæsj til barnerommet dekker en lang rekke temaer du kan bruke til å gjøre barnas historie mer personlig.

Så er du klar til å bygge? The Sims 4 Stæsj til barnerommet er ute nå! Vis oss de beste rommene du har laget på Twitter med #KidsRoomStuff!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje