Offisiell blogg,  The Sims 4

Gjør deg klar til de dødes dag-utfordringen!

Vi slapp nylig en oppdatering til The Sims 4, og de av dere som har fulgt godt med, har sikkert lagt merke til noen nye gjenstander i spillet. Det betyr at tiden er inne for en ny, gøyal markering, og denne gangen er det de dødes dag som skal feires!

ts4_832_sept_patch_screens_01_002

Så hva er de dødes dag-utfordringen? Glad du spurte! Jasmine Holiday kommer tilbake 4. oktober kl. 19.00 norsk tid, og blir hos oss til 4. november kl. 19.00 norsk tid. Hun hjelper simmene dine med å komme i gang med utstillingsesken for sukkerskaller! Så kan simmene gå ut og treffe andre som feirer de dødes dag i nabolaget og be dem om sukkerskaller. Når du har fått tak i alle skallene som er tilgjengelige fra simmene i nabolaget, får du en siste sukkerskalle som lønn for strevet. 

ts4_828_q3_2016_pdlc_dod_001

Når simmen din har fylt opp utstillingsesken med alle de 10 sukkerskallene, får du tilgang til en ny handling som heter «Hedre de døde». I tillegg til at den ser fantastisk ut, gir den simmen din et humørelement som låser opp nye samhandlinger med Mannen med Ljåen, øker hastigheten på forholdsforbedringen med ham og (og dette er superkult) gir deg en god sjanse for positivt resultat når du trygler ham om å spare livet til en annen sim! Og ingen grunn til panikk; selv om du ikke kan samle sukkerskaller etter at utfordringen er fullført, vil Hedre de døde-handlingen fremdeles være tilgjengelig. 

Hvis du vil hjelpe simmene dine med å komme i stemning til de dødes dag, finner du også noen nye elementer i simskaperen, noen ting som passer til feiringen i byggemodus og noen morsomme nye samhandlinger. Men disse finner du sikkert ut av selv! 

Og slapp helt av, vi sier fra på Twitter og Facebook når feiringen er i gang. Disse fantastiske samleobjektene må ikke simmene dine gå glipp av!  

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje