Offisiell blogg,  The Sims 4

I The Sims 4 Livet i byen kan du spille både inne og ute, med dataspill og basketball

Vi vil at alle utvidelsespakkene til The Sims™ 4 skal gi nye aktiviteter til simmene dine, og det gjelder også utvidelsespakken The Sims 4 Livet i byen*! Til å begynne med tok vi oss tid til å diskutere hvilke aktiviteter som ville vært best å arrangere i gatene eller i trange leiligheter, og vi kom frem til to løsninger som vi tror er perfekte for simmer som liker å konkurrere: basketball om ettermiddagen, og så en runde med dataspill hjemme om kvelden! Vi har det du trenger, om simmene dine foretrekker flerspiller eller solospill!

Basketball

Vi kan begynne med basketballmålet, som får simmene ut av leiligheten og ut i gatene for å få seg litt frisk byluft og fysisk aktivitet med venner. Når banen er tom, kan simmene trene ved å skyte selv, om det er 2-poengere, 3-poengere eller slamdunks (hvis de har ferdighetene som skal til). Simmer med en bestemt type personlighet, kan til og med dagdrømme og tenke seg at de spiller mot stjernene i toppligaen. Hvis simmene dine er ute med venner, kan du utfordre dem til en basketballkamp for å se hvem som er best på banen. Husk å ta på deg en passende drakt for å se ekstra kul ut!

Etter at simmene har spilt basketball, og forhåpentligvis etter å ha tatt en kjapp dusj, kan de slenge seg på sofaen og spille dataspill. Det stemmer, vi har lagt til en dataspillkonsoll! Mange av oss i teamet har brukt mange timer på å spille dataspill med venner stappet inn i en trang leilighet, så dette er en historie vi visste at vi måtte fortelle!

ts4_800_ep03_work_play_screens_videogame_001

Simmene kan spille forskjellige spill, alene eller mot venner, fra noen av favorittsjangrene våre. Simmene dine kan prøve seg på et sci-fi-solorollespill, et racingspill og til og med en samling av klassiske partyspill. Dataspillkonsollen kommer til å bli et populært tilskudd når simmene trenger å lade batteriene etter en lang treningsøkt eller en slitsom dag på jobben. Dataspillkonsollen støtter også dataspillferdigheten, som kommer godt med for simmer som deltar i konkurranser på Nerdemessa. Mer om dette senere!

Om simmene dine er ute med venner i den varme solen på kryddermarkedet eller har slengt seg på sofaen med en bolle potetgull og en håndkontroll, har de flere måter å underholde seg selv på enn noen gang før i The Sims 4 Livet i byen.

* Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje