Offisiell blogg,  The Sims 4

De nye karrierene i The Sims 4 Livet i byen sender deg ut på oppdrag

I utvidelsespakken The Sims™4 Livet i byen* ville vi ikke at San Myshuno bare skulle bli et sted med nye aktiviteter, men også et med nye muligheter for simmene dine. Tross alt, hvordan skal de ellers greie å komme seg ut av den første, elendige leiligheten og klatre oppover til den fantastiske toppleiligheten de alltid har drømt om?

Politiker

Byen San Myshuno har tre helt nye karrierer, alle med to grener som gir mer variasjon og engasjement. Du kan prøve deg som politiker, anmelder eller internettpersonlighet, men de nye karrierene er ikke som andre karrierer i The Sims 4. De har nye karriereoppgaver som sender simmene ut fra kontoret for å ta seg av arbeidsoppgaver i San Myshuno. For å si det enkelt, gir karriereoppgavene mer variasjon, større utfordring og flere historier i The Sims 4 Livet i byen!

Arrangere demonstrasjoner

Vi begynner med den politiske karrieren, der simmen din starter som aktivist, og etter hvert velger mellom å organisere veldedige arrangementer i det godes tjeneste, eller prøver seg som politiker, med det samme målet. Aktivister må få budskapet sitt spredt og øke bevisstheten rundt det de står for. Karriereoppgavene deres sender dem til forskjellige steder for å arrangere demonstrasjoner og fortelle om saken de står for. Politikere på høyere nivå kan holde inspirerende taler med talerstoler, som den som er plassert på vestkanten, for å sikre seg stemmer og få folk til å stole på seg. På den andre siden har du veldedighetsarrangører, som vet at man trenger penger for å få folk til å bli oppmerksomme på saker. Og pengene kan skaffes gjennom bidrag … eller bestikkelser fra kontaktene de har skaffet seg rundt omkring i byen.

Matanmelder eller kunstanmelder

Kanskje simmene dine er mer interessert i å være anmeldere? De kan anmelde mat eller kunst, og blir sendt ut på festivaler i byen for å prøve utsøkt (eller mindre utsøkt) mat eller lokal underholdning. Hvis ikke du vil anmelde mat, kan du sende simmene til museer for å anmelde det de har å by på der.

Sosiale medier

Den siste karrieren simmene kan prøve seg på, er innen sosiale medier! Denne karrieren handler om å få følgere via handlinger med simmens datamaskin. Bruk direktestrømminger, chatting og annet for å oppfordre andre til å følge simmen din og få flere følgere.

De nye karrierene i The Sims 4 Livet i byen er en blanding av de tradisjonelle karrierene og aktive karrierer. På dager du ikke har tid til å administrere simmene dine, kan du sende dem på jobb i godt humør og fullføre oppgaver for å sikre en produktiv dag. Men på dager da du er mer interessert i å administrere simmenes historie, kan simmene jobbe hjemmefra. Du kan også sende dem på oppdrag ute i San Myshuno og oppdage alt byen har å by på!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje