Offisiell blogg,  The Sims 4

Slipp løs nerden i deg på Nerdemessa i The Sims 4 Livet i byen

Festivalene er noe av det kuleste vi har med i utvidelsespakken The Sims 4 Livet i byen* (kommer i november). Her møtes alle de snåle simmene i byen i gatene for å mingle, lære nye ting og få nye venner!

Nerdemessa

Her hos Maxis elsker vi arrangementer som E3 i LA, Gamescom i Köln, Comic Con i San Diego og andre messer! Så vi greide ikke å stå imot fristelsen, vi måtte rett og slett lage vår egen festival, Nerdemessa, i San Myshuno! Hvis simmene dine liker dataspill, cosplay eller forskning, bør du sende dem på Nerdemessa, som arrangeres med jevne mellomrom i motestrøket.

Nerdesimmer som har trent opp dataspillferdighetene, kan delta i dataspillkonkurransen, mens programmere kan konkurrere i koding i Hackathon. Datamaskinene begynner å lyse når tiden er inne for konkurranse, så send simmene dine bort og la dem kaste seg ut i det!

Simmer som elsker å ta bilder, kan få øye på simmer med sprø kostymer og ta en perfekt selfie med dem! Det kan til og med hende du får øye på noen av favorittkostymene våre fra tidligere, men å fortelle deg om dem er kanskje en bjørnetjeneste …

Simmer som ikke har hatt anledning til å bruke romskipet eller teleskopet, kan sjekke ut disse i kule omgivelser på Nerdemessa.

Dra på deg et kostyme, tren på nerdinga og ta med deg simmene dine på Nerdemessa i motestrøket i San Myshuno! Ikke sikker på når den arrangeres? Se etter skilt i nabolaget, eller sjekk oppslagstavlen der du bor. Vi ses på Nerdemessa!

* Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje