Nyheter,  The Sims 4

På tide å prøve seg på et liv i byen!

Gode nyheter! Ventetiden er over, tiden er inne! Nå må simmene pakke snippesken og sette kursen mot San Myshuno, for nå er The sims 4 – livet i byen* ute**! Det er mange nye opplevelser som venter på dem i storbyen, så vi tenkte det kunne være praktisk å oppsummere siste nytt om Livet i byen!

Nytt sted: San Myshuno
San Myshuno er en skikkelig storby med fire separate nabolag inspirert av forskjellige kulturer. Alle har forskjellige aktiviteter til simmene, og får San Myshuno til å føles som en mangefasettert by. Du kan lese mer om San Myshuno i “Slik lagde vi San Myshuno”-bloggen her!

ts4_cityliving_launchblog_1

Ny måte å leve på: leiligheter og toppleiligheter
I Livet i byen måtte vi selvsagt ha med leiligheter. Dette er tross alt den vanligste måten å leve på i byen, og det gir mange nye muligheter for simmene. Du kan lese mer om leiligheter og toppleiligheter i bloggene her og her!

ts4_cityliving_launchblog_2

Nye arrangementer: festivaler
Oi, hvor skal vi begynne? Festivalene gir simmene masse morsomme situasjoner, fra curryutfordringen på krydderfestivalen, å selge ting de har laget på loppemarkedet eller skaffe seg noe fett stæsj på Nerdemessa. Kult, ikke sant? Du kan finne ut alt du trenger å vite om disse, i tillegg til romantikkfestivalen og den store humorfestivalen, ved å klikke på navnene. 

ts4_cityliving_launchblog_3

Nye muligheter: karrierer
I The Sims 4 Livet i byen får du 3 nye karrierer: i sosiale medier, som anmelder og i politikken. Disse fungerer litt annerledes enn vanlige karrierer. Du kan enten sende simmene på jobben for seg selv eller dra på oppdrag med dem i San Myshuno. Klikk her for å lese mer om disse fantastiske nye karrieremulighetene! 

ts4_cityliving_launchblog_4

Nye aktiviteter: karaoke, dataspill og basketball!
Det er mange nye aktiviteter og ting å skaffe seg i The Sims 4 Livet i byen, men karaokemaskinen, dataspillkonsollen og basketballmålet er definitivt verdt å nevne her. Få simmene dine til å jobbe med den nye sangferdigheten, send dem på trening eller la dem slappe av med dataspill! Vi er ganske sikre på at de ikke kommer til å klage, uansett hva de velger. 

ts4_cityliving_launchblog5

Lyst til å ta en titt rundt San Myshuno og bli kjent med nabolagene før du flytter inn med simmene dine? Ta turen innom det interaktive bykartet her, så kan du se alt storbyen har å by på for simmene dine og få tips av lokalbefolkningen om de beste stedene å dra.

Det er på tide for simmene å pakke snippesken og sjekke ut hva storbyen har å tilby. Vi vil gjerne se skjermbilder av simmene dine mens de utforsker byen, så ikke glem å følge oss på Twitter og Instagram, like oss på Facebook og abonnere på YouTube-kanalen vår!

*Krever at du har The Sims 4 og alle spilloppdateringene.
** Ble lansert 3. november i Norge.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje