Nyheter,  The Sims 4

En liten, stor oppdatering: Nå er det småbarn i The Sims 4!

I dag er en stor dag for The Sims™ 4. Det er en glede for oss å fortelle at vi har lagt ut den største oppdateringen til The Sims 4 noensinne, og den er overraskende «liten». Nå er Småbarn* tilgjengelig som en oppdatering du kan laste ned til spillet uten ekstra kostnad!

I løpet av de to årene siden vi lanserte The Sims 4 har vi hørt på mange tilbakemeldinger fra dere om hva dere vil ha med i spillet. Selv om vi ikke alltid kan imøtekomme alle forespørslene vi får, merker vi oss alt dere sier og vurderer hva slags opplevelser dere vil ha. Vi vet at mange har bedt om å få småbarn i spillet, og det var viktig for oss å gjøre det på en måte som passer i The Sims 4, og som føles riktig for spillerne.

Jeg overdriver ikke når jeg sier at vi har snakket om denne oppdateringen i flere år. Vi måtte bare finne riktig tidspunkt, allokere ressurser og komme opp med et brukbart design før vi kunne ta med småbarna i spillet. Og tro meg når jeg sier at det har vært SKIKKELIG vanskelig ikke å snakke om dette mens vi jobbet på spreng med å få det så bra vi kunne. 

TS4_Toddlers_img_1Småbarna har vært under produksjon en god stund, og jeg er stolt av arbeidet teamet har gjort med de bedårende, små simmene . Jeg tror dere kommer til å sette pris på hvor interaktive de er, så gjør dere klare til mange søte, hjertevarmende øyeblikk når simmene hjelper småbarna med å utvikle nye ferdigheter gjennom bruk av flash-kort og lærer dem å snakke, danse og gå på do. Simmene kan også lese for småbarna på sengen, bære dem rundt i huset eller snakke med dem om lastebiler.

The Sims 4-grunnspillet har alltid vært en plattform vi har oppdatert og utvidet, og vi håper at småbarna kan hjelpe til med å fange essensen av veksten og utviklingen dere har delt i løpet av årene, i tillegg til å forsterke de spesielle båndene mellom foreldre og småbarn i oppveksten. Vi har lagt til over hundre nye animasjoner, en hel haug nye samhandlinger og nye antrekk, møbler og andre ting. Men det viktigste av alt er at vi har fått med en viktig del av simmenes liv.

TS4_Toddlers_img_2

 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mere
Gjest
15. januar 2017 00:59

Hvorfor legger dere ikke ut mere info på forsiden. Jeg har jo sett 2 tilegspakker og det har ikke stådd noe på simskrystallen om det og da er det ikke noe vits å gå inn på hær??

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje