Nyheter,  The Sims 4

Kom i form med The Sims 4 Treningsstæsj!

Alle treningsglade simmer kan glede seg! For The Sims™ 4 Treningsstæsj* kommer 20. juni, og gir alle muligheten til en mer aktiv livsstil.

Snart kan alle simmer som liker trening, eller simmer som bare ser etter en god grunn til å komme seg opp av sofaen, ta på seg en ny utfordring med klatretredemøllen. Det stemmer, du hørte riktig, en klatretredemølle! Dette nye treningsutstyret gir simmene en intens treningsøkt som fører til både vekttap og større muskler. Etter hvert som simmene blir bedre til å buldre, kan de prøve seg på vanskeligere klatreruter og konkurrere mot andre og sette nye rekorder. 

Er klatretredemøllen en litt for stor utfordring for de klossete simmene dine? Ingen grunn til panikk! Nå kan simmene se på treningsvideoer med forskjellige treningsprogrammer på det lokale treningssenteret, eller svette til de samme videoene hjemme i sin egen stue, hvis de foretrekker det. Hvis kroppsbygging er mer i din gate, kan du også freshe opp det lokale treningssenteret eller bygge et treningsstudio med naturinspirerte møbler og pynt som fyller simmene med ekstra piff.

Ute etter å trene uten å bli distrahert av andre simmer som maser? Sett inn et par av de nye øreproppene og skru opp musikken for å få simmene i skikkelig muskelpumpestemning. Disse praktiske øreproppene blir med simmene overalt, og de kan brukes uten å distrahere andre simmer i nærheten. Men hva med når du kommer hjem og har lyst til å slappe av etter en intens treningsøkt? Også det har vi under kontroll. Det er nye ting simmene kan bruke til å slappe av, blant annet nye ting til badet, for å gjøre det til et perfekt sted å roe seg ned etter en hard treningsøkt.

Halve moroa med å trene er å ha på seg fett treningsstæsj. Alle vil jo gjerne få andre simmer på treningssenteret til å bli misunnelige. Bruk et utvalg fargerike treningsantrekk som inspirerer til bevegelse, eller bruk dem på tur i byen, du bestemmer. Selv om du har hoppet over beindagen, er det ingen grunn til å la de trendy, nye yogabuksene ligge hjemme!

Simmer som har lyst til å kjøre på med en ny type trening, eller bare har lyst til å komme i form, finner det de trenger i The Sims 4 Treningsstæsj når pakken lanseres 20. juni.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje