Offisiell blogg,  The Sims 4

Bli skikkelig gjennomsvett med The Sims 4 Treningsstæsj! Kjøp pakken i dag!

Dra på deg yogabuksene, knytt joggeskoene, sett på plass ørepluggene, og gjør deg klar til å svette med The Sims™ 4 Treningsstæsj!

Bygg opp klatreferdighetene med den helt nye klatretredemøllen.
Bygg opp klatreferdighetene med den helt nye klatretredemøllen.

En bra treningsøkt krever god musikk, men noen ganger kan det bli litt distraherende for simmene rundt deg hvis du tar med deg en radio. Heldigvis kan simmene nå bruke øreplugger for å høre på fete låter uten at det forstyrrer andre. Om de vil bruke dem når de gjør ting hjemme eller når de er på treningssenteret er opptil dem, men nå kan de i hvert fall være trygge på at ingen blir irritert over musikken de digger.

Liker du ikke så godt å dra på treningssenteret alene? Ingen grunn til panikk! Nå kan du se på et utvalg treningsvideoer hjemme. Velg “Tren” på TV-en, velg et av alternativene, og gjør deg klar til å se simmene få seg en skikkelig treningsøkt. Det beste med å trene hjemme, er at du kan slappe av med et herlig bad etter treningen.

TS4_SP11_LIFTS_01_001

Den største nyheten for treningsglade simmer er den nye klatretredemøllen. Du bygger opp klatreferdighetene ved å bruke den, og jo bedre du blir, desto mer blir mulig. Til å begynne med kan du snuble og lande vondt, men etter hvert blir du mer grasiøs og låser opp muligheten til å prøve deg på utholdenhetsutfordringer. Klatretredemøllen er også en kjærkommen utfordring for alle atletisk anlagte simmer, og du har fire forskjellige vanskelighetsgrader å overvinne: lett, vertikal, overheng og overheng med ild.

Har simmene dine fått nok? Aldri! Nå kan de prøve seg på en utholdenhetsutfordring og få tiden sin registrert, så andre kan prøve å slå dem. Dra innom maskinen med jevne mellomrom for å sjekke om noen andre simmer har slått rekorden din, og hvis de har det, kjemp deg til toppen igjen.

Vi gleder oss til å se oppgraderingene dere gjør med det lokale treningssenteret og treningsrommet hjemme. Bruk emneknaggen #TS4Fitness på sosiale medier, så vi kan se hva dere lager.

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje