Offisiell blogg,  The Sims 4

The Sims 4 kommer til Xbox One og PlayStation 4!

Konsollspillere – gled dere! The Sims™ 4 kommer til Xbox One og PlayStation® 4 17. november 2017! Enten du foretrekker konsoll eller PC, kan du snart dele historiene om simmene dine – uansett hvilken plattform du bruker.

Og akkurat nå er det ekstra spennende å kaste seg ut i den fascinerende verdenen i The Sims 4. Siden vi lanserte spillet på PC, har vi gjort flere oppdateringer med grunnspillet, fra å legge til spøkelser og bassenger, innføre nye karrierer og gi simmene halvvegger og oppvaskmaskiner! Vi kan også nevne at vi har lagt til verdenen Newcrest for å gi simmene dine plass til å fortsette å vokse. Vi har også overhalt simskaperen med flere alternativer for tilpasning av kjønn, og sist, men ikke minst har vi lagt til småbarn som en ny spillbar livsfase! Alle disse fantastiske oppdateringene er med fra lansering når du spiller The Sims 4 på konsoll.

ts4-console1

Og det er enda mer! Når The Sims 4 lanseres på Xbox One og PlayStation 4 i november i år, planlegger Maxis og Blind Squirrel Games-teamet å ta for seg utvalget av nedlastbart innhold med tanke på å jevnlig lansere noen av de beste spillopplevelsene på konsoll, men vi begynner med å gi spillerne periodiske spilloppdateringer som gjenspeiler noe av det nyeste innholdet vi har lansert for PC, med nye funksjoner og det hele, og fortsette å forbedre spillopplevelsen din.

Er du klar til å kaste deg ut i det og begynne å leke med livet? Fra og med i dag kan du forhåndsbestille The Sims™ 4 på Xbox One og PlayStation® 4, så får du stæsjpakken The Sims 4 Vidunderlig veranda* på kjøpet, med boblebad, fete moteklær og bonuspynt. Det stemmer, hvis du bestiller et fysisk eksemplar eller et nedlastingseksemplar av The Sims 4 før 17. november 2017, får du en kode du kan bruke til å laste ned The Sims 4 Vidunderlig veranda ved lansering.

ts4-console2

Lyst på enda mer moro? Forhåndsbestill The Sims 4 Deluxe Party Edition til Xbox One eller PlayStation® 4, så får du i tillegg ekstra fordeler og spennende innhold*:

• Tilgang til spillet opptil tre dager før lansering,
• Nedlastingsinnholdet Festens midtpunkt, med den hotte tikibaren og slicke, stilige antrekk til simmene dine,
• Nedlastingsinnholdet Oppe hele natta, med laserlys, morsomme dekorasjoner og helsprø festkostymer,
• Nedlastingsinnholdet Fete dyrehatter, med en samling gøyale dyrehatter simmene kan ha på seg og tøffe seg med.

Så for å oppsummere: Den globale lanseringen er 17. november 2017, og det blir flere måter å spille The Sims 4 på konsoll på:

• Bli EA Access**-medlem for å få tidlig tilgang til Spill først-prøveversjonen fra 9. november,
• Skaff deg The Sims 4 Deluxe Party Edition for å få tidlig tilgang 14. november,
• Skaff deg The Sims 4 Standard Edition for å oppleve spillet når det lanseres 17. november.

Alle som deltar på Gamescom i Köln kan prøve The Sims 4 for første gang på messegulvet på Family & Friends Zone i Hall 10.2 fra 22. august 2017 til konsoll 26. august 2017.

Vi avslører mer i månedene som kommer. Få med deg alt du trenger å vite ved å sjekke ut listen over vanlige spørsmål og svar om The Sims 4 på konsoll.

*Betingelser og begrensninger gjelder. Se www.ea.com/the-sims/the-sims4/console/disclaimers for å få vite mer.
**Betingelser, begrensninger og unntak gjelder. Sjekk ea.com/eaaccess/terms og ea.com/eaaccess for å få vite mer.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje