Offisiell blogg,  The Sims 4

The Sims™ 4 Katter og hunder kommer i november!

Kunngjøringen dere har ventet på er her! Endelig! Dere visste at den kom. Vi visste at den kom. Og det er med stor glede jeg kan fortelle offisielt at vi er i sluttfasen av utviklingen av The SimsTM 4 Katter og hunder, og at pakken blir tilgjengelig til PC og Mac over hele verden 10. november 2017.

Vi har jobbet lenge med denne utvidelsespakken, og jeg måtte virkelig konsentrere meg for ikke å avsløre alt sammen tidligere. Men nå kan jeg si litt.

Kjæledyrskaperen er tilbake, og den er kraftigere enn noen gang før. Søk i en lang liste med katte- og hunderaser, eller bland to med et par klikk for å få en prefekt blandingsrase. Hva med maling, sier du? Om du setter på noen flekker, en liten prikk på nesen eller bruker sjablonger for å lage mer kompliserte mønstre, har det aldri vært lettere å tilpasse kjæledyret ditt! Og så har vi antrekk til både katter og hunder. (Ja, det stemmer, det betyr at hunden din kan dra på svømmetur kledd som hai.)

TS4_EP04_OFFICIAL_SCREEN_01_002_1080

Når du spiller, ser du fort at dette er de mest uttrykksfulle, interessante og distinkte kjæledyrene vi har laget noen gang. Katter gjemmer seg for hunder ved å sitte på kjøleskapet og kikke ned på de ynkelige simmene sine. Eiere med tålmodighet kan trene opp hundene sine til å gjøre stadig mer kompliserte triks eller gå tur med dem i Brindleton Bay, der de kan løpe etter fugler og få litt trim. Kjæledyrene har også personlighetstrekk, som gjør dem helt unike, men det er bare de aller beste kjældyreierne som skjønner hva kjæledyrene er redd for, liker spesielt godt osv.

Når du har trent opp valpen din og programmert kattemateren, kan simmene dine kjøpe den lokale veterinærklinikken og begynne å jobbe med dyrene. Det stemmer! Du kan eie en egen veterinærklinikk, leie inn ansatte, diagnostisere sykdom og utføre operasjoner for å forbedre tilstanden til nabolagets kjæledyr (og tjene noen simoleoner).

TS4_EP04_OFFICIAL_SCREEN_02_002b_1080

Vi har gledet oss skikkelig til å dele nyheten om denne uvidelsespakken med dere, og nå er lanseringen rett rundt hjørnet. Klø ditt eget kjæledyr bak øret og tenk på alle historiene du kan fortelle med simmene dine og de nye firbeinte vennene deres. The Sims 4 Katter og hunder kommer om noen få måneder, og vi gleder oss til å dele mer informasjon med dere snart.

Ha det gøy med The Sims!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje