Offisiell blogg,  The Sims 4

Nye opplevelser kommer snart på konsoll

Med kunngjøringen om at The Sims™ 4* kommer til Xbox One og PlayStation®4 den 17. november 2017, ville vi gjerne dykke litt dypere ned i tilleggsinnholdet du kan forvente på selve lanseringsdagen! Vi vet at det er viktig å gi deg tilleggsverktøyene du trenger for å fortelle historiene dine, så vi har gleden av å kunngjøre at dette nedlastbare innholdet blir tilgjengelig for kjøp den 17. november 2017.

SIMS4SE_CUSTOM_1920x1080

The Sims 4 Vidunderlig veranda Stuff*
For simmer som ønsker å piffe opp verandaen sin, er denne pakken midt i blinken. Lag et avslappende område der du kan fyre opp grillen og kose deg sammen med venner mens dere tar livet helt med ro i nye, moteriktige antrekk. Hatt en stressende dag på jobben? Simmene lar stresset smelte bort ved å lene seg tilbake og slappe av i det splitter nye boblebadet sitt. Men ingen fare – hvis boblebad ikke er helt din greie, kan du rusle bort til bassenget, med nye stilige møbler, for å stresse ned på den måten.

The Sims 4 Retroglamstæsj*
Liker simmene dine de mer raffinerte tingene i livet, eller et mer klassisk preg? Ønsker de å bruke mer av tiden sin på å nyte alt livet har å tilby, i stedet for å lage mat og gjøre rent? Da er The Sims 4 Vintage Retroglamstæsj* den perfekte pakken for å oppfylle drømmene deres. Byggentusiaster kommer til å like de nye, flotte gjenstandene, deriblant det splitter nye sminkebordet, Monte Vista Globe Bar fra 1500-tallet og til og med en stilfull girafflampe i gull. Mer raffinerte simmer som hever seg over alminnelig husarbeid, kan leie inn en butler som kommer og tar seg av alt arbeidet for dem – noen kan også ha interessante særtrekk som du oppdager etter hvert som du blir kjent med den nye assistenten din.

The Sims 4 Vampyrer Game Pack*
For simmer som liker å leve et mer overnaturlig liv, er The Sims 4 Vampyrer Game Pack* det perfekte tilskuddet til samlingen din. Du kan forvandle simmene dine til mektige vampyrer, bli udødelig og ha det gøy i en splitter ny, skummel verden – Forgotten Hollow – der natten underlig nok virker å vare lenger enn i andre verdener. Skap den perfekte vampyren med helt nye verktøy i simskaperen, deriblant en ny «mørk form», og massevis av nye antrekk og nytt tilbehør. Lås opp unike krefter som gir vampyrsimmene dine en rekke ulike overnaturlige evner.

The Sims 4 Livet i byen Expansion Pack*
Er simmene dine lei av livet i forstaden? Rett blikket mot The Sims 4 Livet i byen Expansion Pack*. Utforsk den nye, travle byen San Myshuno – møt nye venner, prøv ut nye karrierer, delta på lokale festivaler, og finn leiligheten simmene alltid har drømt om! Festivaler arrangeres i det lokale nabolaget og har nye aktiviteter og matretter som simmene kan kose seg med. De kan til og med skaffe seg en eksklusiv festival-T-skjorte fra en lokal selger for å vise støtte. Spill basketball med venner, og besøk den lokale karaokebaren for å ta en hyggelig kveld ute.

SIMS4SE_CUSTOM_3840x2160_en

The Sims 4 Livet i byen Expansion Pack, The Sim 4 Vampyrer Game Pack og The Sims 4 Retroglamstæsj kan også kjøpes som en digital pakke den 17. november 2017 over hele verden.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje