Offisiell blogg,  The Sims 4

Simguru i søkelyset: simguru SarahJen

Vi elsker alle som jobber her hos Maxis. De liker å ha det moro og være kreative, og de er superlidenskapelige for alt som har med The Sims å gjøre, noen av dem i så stor grad at de bestemmer seg for å bli simguruer! Noen av disse lidenskapelige folka jobber med The Sims Mobile, og i dag tar vi en prat med Senior Producer for dette spillet, simguru SarahJen.

SarahFuchs_SimStatue

Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg elsker The Sims, og jeg har vært til og fra hos Maxis i de siste 15 årene! Jeg var produsent for The Sims 2 og Spore. Etter Spore jobbet jeg med mobilspill i rundt 7 år, og så kom jeg tilbake til Maxis for å jobbe med drømmespillet mitt, The Sims Mobile. Jeg liker å jobbe med spill fordi jeg er omgitt av kreative folk, og det er alltid noe interessant som foregår. Jeg har to barn, en gutt og en jente, som begge elsker spillet, og på fritiden liker jeg å dra på tur i skogen blant redwood-trærne.

Hva gjør du på jobben med The Sims Mobile?
Jeg er Senior Producer for The Sims Mobile, hvilket betyr at jeg har på meg mange forskjellige hatter. Det viktigste jeg gjør, er å sørge for at alle på teamet er fokusert på det som gjør produktet vårt til et fantastisk spill for spillerne. Jeg bruker også mye tid sammen med markedsavdelingen og nettfellesskapspartnerne våre.

tsm_blogpost_1080x1920_r2

Hva er det beste med å være simguru?
Det er gøy å kunne snakke med folk som elsker spillet vårt og hele serien! Jeg liker å treffe nye folk og høre hva de mener om The Sims Mobile og hva de skulle ønske kunne bli forbedret. The Sims Mobile er det det er på grunn av tilbakemeldinger fra nettfellesskapet. Den opprinnelige utfordringen, som ble laget av vårt eget nettfellesskap til The Sims 2 og oppdatert til The Sims 4, var grunnlaget for spillopplevelsen i The Sims Mobile. Vi har hørt på mange tilbakemeldinger fra nettfellesskapet, og mye av det har blitt implementert i spillet i dag!

Hva liker du best med The Sims?
Jeg liker hvor kreativ man kan være, spesielt når det gjelder å lage simmer som ser unike ut! Jeg blir ofte sittende med simskaperen og bruker timeveis på å perfeksjonere simmene mine, når jeg egentlig burde ha sjekket programfeil eller gjort noe helt annet. De kreative verktøyene vi gir spillerne er kraftige, og jeg liker å tyne dem til bristepunktet og se hva som skjer!

Hva slags iskrem liker du best?
Jeg spiser ikke melkeprodukter, så jeg får si kokossorbet.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje