Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS 4 ER NÅ TILGJENGELIG PÅ KONSOLL!

I dag er den store dagen! The Sims™ 4 er offisielt lansert på Xbox One og PlayStation® 4, og vi gleder oss vilt til konsollfellesskapet vårt får satt i gang med å spille.

TS4_Console_DPE_03_AnimalHats.jpg.adapt.crop16x9.1455w

For første gang har konsollspillerne mulighet til å spille den beste The Sims-opplevelsen noen gang på en konsollplattform. For å hjelpe til med å få kreativiteten i gang ville vi gjerne dele to av favorittutfordringene våre, som er laget av spillerne i det fantastiske fellesskapet vårt.

Legacy-utfordringen av Pinstar
Dette er en av favorittutfordringene våre, siden den fokuserer på å spille gjennom én slekt med mange generasjoner. Slik kommer du i gang:

Lag en sim slik du ønsker den. Dette blir familiegrunnleggeren.
Når du har laget simmen, lar du den flytte inn på en av de større tomtene i den verdenen du velger. Vi anbefaler NewCrest, siden det er som å starte med blanke ark!
Simmen må starte i «fattigdom» (kan ikke ha mer enn 10 000 simoleoner i lommeboken etter at tomten er kjøpt).
Finn en partner til denne simmen, stift en familie, og spill gjennom minst ti generasjoner.
Du kan legge inn nye vrier for hver av generasjonene for at det skal fortsette å være gøy og spennende, men hovedpremisset er å holde seg til denne ene familien og følge den gjennom generasjonene.

Black Widow-utfordringen av SimplyVanillaSims
Dette er en av de absolutte favorittutfordringene mine i The Sims. Det handler om å fokusere på det vi kaller en «avvikende spillestil». Slik kommer du i gang:

Lag en ung voksen sim med følgende personlighetstrekk: materialistisk, snobb og romantisk. Simmen må ha Serieromantiker som ambisjon.
La simmen flytte inn i et hvilket som helst hus i verdenen. Du har ikke lov til å bruke pengejuksemetoder, så vær forsiktig med simoleonene. Sørg for at du lager et rom i kjelleren som bare du har adgang til. Vi kommer tilbake til dette snart.
Møt en sim som du flørter med og gifter deg med.
Arranger et middagsselskap for å vise frem den fantastiske partneren din, og samtidig begynner du å speide etter ditt neste offer.
Har du funnet en ny partner? Bra! Inviter den nye flammen din hjem til deg og bli tatt på fersken i å være utro.
Så kommer vi til den mørke delen. Du må finne måter å drepe den nåværende partneren din på (elektrisk støt, brann, kuplante-offer – valget er ditt).
Når Mannen med ljåen etter hvert kommer til tomten for å ta med seg sjelen til den avdøde partneren, tar du urnen og plasserer den i kjelleren. En svart enke må jo ha et troférom til alle ofrene sine.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje