Nyheter

Ukens spotlight – Uke 48

TS4-KrystallVelkommen til Ukens Spotlight! | Uke: 48

Heisann og velkommen til «Ukens Spotlight».
Denne uken skal vi promotere youtuberen «Simtastic Cassie».
Vi skal også ha en oppsummering av nyhetene den siste uken.

Simskrystallen - Banner intervju Simtastic Cassie

LogoFortell litt om deg selv:
Mitt navn er Anette, og jeg står bak kanalen Simtastic Cassie på YouTube. Alt som er verdt å vite om meg er at The Sims er min passion, og jeg elsker konseptet Will Wright og Maxis kom opp med. Selv om jeg kanskje ikke spiller daglig, så hjelper jeg andre med det de trenger hjelp med, da enten via Messenger eller ulike forumer (Kvinneguiden og Facebook er de jeg er mest aktiv på).

11.11.2017_23-11-24Hva er det som motiverer deg mest til å drive med Youtube, med The Sims som det største fokuset?
Det som motiverer meg er å bidra til å hjelpe andre med å søke inspirasjon og motivasjon til å bygge, lære nye tips og triks de kanskje ikke visste om. Det er en stor motivasjonsdrager når andre (og kanskje ukjente) anerkjenner arbeidet du gjør, og jeg finner en så stor indre motivasjon når jeg får meldinger fra andre om at de har kjøpt spillet etter å ha sett på kanalen min. Tenk at JEG bidro til at vi fikk en ny simmer her i verden?! Det er en herlig, men rar følelse (men på en god måte).
Etter å ha holdt på siden april, er det fremdeles merkelig å få snapper eller meldinger med bilder av at folk ser på videoene mine. Men det er gøy, det er utrolig gøy. Og jeg anbefaler det definitivt. Selv om det er mye frustrasjon, tårer og lange netter, er det også mye latter, humor og nye bekjentskaper og vennskap som skapes.

Hva er det beste med å være norsk YouTuber? Hva er det verste?
Det aller beste med å være en del av det norske markedet er alle folka man blir kjent med.
Når man snakker med de som ser på det man lager, får man masse input man kanskje ikke har tenkt på selv, og man får inspirasjon eller ønsker til nye serier, bygg eller annet innhold til kanalen.

19.11.2017_1-48-17Videre må det verste være at man kan møte litt kjelleren om man følger med på statistikken, og tallene blir litt dårlige. Jeg har vanligvis gode seertall, men kjenner selv at jeg kan bli litt demotivert om tallene ikke er «gode» nok. Man må også huske at det tar tid å lage content, og den tiden ser ikke seerne dine. For eksempel er videoene mine 20-30 minutter. Det er det seeren ser. Men det seeren ikke tenker over er all forarbeidet – opptak kan fort ta 30-45 minutter (alt avhengig av hvor mye som klippes vekk), samt at man skal se over alt, gjerne må man se et par ganger over samme tre sekunder for å finne det rette stedet å klippe, så kommer tiden med å lage thumbnail, og til sist promotering av deg selv i ulike kanaler.

29.06.2017_21-46-45Har du ett tips til noen som ønsker å starte med YouTube?
Som besvart på dette med det verste med YouTube, er at man fort innser at det absolutt ikke er noen dans på roser å holde på med en kanal, i alle fall om man legger ut jevnlige videoer. Med tanke på utstyr og programmer man trenger, er det heller ikke gratis å holde på med YouTube, med mindre man kan låne eller har utstyret fra før.
Det kreves mye arbeid for å få seerne til deg, og for å få de til å bli. Selv har jeg valgt å droppe mang en sosial sammenkomst for å heller lage innhold til kanalen, men når man liker det man driver med føles det helt greit. Do what you love, and you’ll never work a day in your life.

Smiiiiil

Om man vil ha facecam på videoene sine eller ikke, er helt opp til en selv, men selv merket jeg stor forskjell på trafikken etter at jeg valgte å ha starte med dette.
Seerne vil se reaksjonen din på ting, og de vil gjerne se hvem som er bak skjermen.

Mitt siste tips er å ha en god tålmodighet. Og finn ditt nettverk av andre YouTubere. Selv om disse ikke er i samme kategori som deg. Andre legger merke til det du sier og det du gjør, og ikke minst det du skriver. Vær derfor aktiv, men hjelpsom mot andre. Det scorer deg høyt når du trenger det. Jeg har samarbeidet med både pure vloggere og andre, og selv om vi ikke er i samme marked, har vi et felles mål – å gjøre seg bemerket i mengden. Og dere er alle det samme, nemlig innholdskapere!

Hva er den morsomste pakken som har kommet til spillet siden utgivelsen av The Sims 4?
Dette var egentlig et litt vanskelig spørsmål, men føler nok at det må nok være Livet i byen da det er en veldig god pakke for spilling med tanke på alt det kulturelle man kan gjøre. Man kan dra på kafe, byen, festivaler og alt det som bylivet kan by på. For meg er den nok mer artig fordi jeg er en såkalt «byrotte».

Hva er din favorittpakke? (Gjelder alle Simsspill)
Selv om pcen min HATER spillet, så må jeg nok si at Øyparadis til The Sims 3 er en av mine favoritter. Pakken er helt fantastisk fin, og jeg likte godt å dykke i havet, lage husbåter og å drive øyhoteller. Det er en pakke jeg absolutt håper det kommer noe lignende av til The Sims 4 (bare uten alle PC-problemene da)!

The Sims 1 render.Hva er ditt beste spillminne fra The Sims-serien? (Gjelder alle Simsspill)
Etter snart 18 år med The Sims, er det vanskelig å velge ut bare et minne. Men det må nok være når det første spillet kom ut, og vi «rosebuda» for alt hva den koden var verdt (rosebud!;!;!;!;;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! – sitter i fingra enda), og vi lagde store villaer der vi også skulle ha en kirkegård i hagen, og alle «festene» som ble holdt for så å sende alle i svømmebassenget og fjernet stigen. Er det rart jeg har blitt som jeg har blitt?

Ellers må et godt minne være cut scenene fra The Sims 2. Jeg ble litt smått entusiastisk når jeg så på en LP med The Sims Mobile, og oppdaget at de til en viss grad har tatt inn cut scene i starten der. Håper de har tatt med flere!

the_original_thesims_boxartNår begynte du å spille Sims?
Jeg er av de gamle traverne som har spilt siden 2000. Den gang var jeg en liten tass på 10 år, og lite visste jeg da at det spillet skulle endre livet mitt så utrolig. Hadde aldri trodd jeg skulle sitte her nesten 18 år senere, og fremdeles spille spillet, og i tillegg ha en egen YouTubekanal med The Sims som hovedfokus. Når ble The Sims meningen med livet? Vel, svaret er alltid #Simmer4Life

Hvilket Simsspill var det første du prøvde?
Som jeg svarte på foregående spørsmålet, så har jeg spilt siden tidenes morgen. Jeg husker at vi kjøpte spillet på KappAhl. (Tenk at kleskjeden en gang i tiden solgte dataspill!). Jeg har tre kopier av det første spillet (med alle utvidelser), da jeg ville ha en hos mamma, en hos pappa, også kjøpte jeg en versjon etter at jeg flyttet for meg selv fordi jeg kjedet meg en helg.

Hvilke tre pakker håper du på at skal komme til spillet i fremtiden?
Jeg er faktisk ikke helt fan av resirkuleringen av pakker som har vært til nå (selv om pakkene bare blir bedre for hver spillgenerasjon). Jeg er spent på den nye
pakken som kommer med fokus på bærekraftig liv til våren – endelig noe litt nytt! Å finne på helt nye ting er litt vanskelig på stående fot, men jeg håper de kan for eksempel jobbe videre med det de har hatt tidligere. De tre pakkene jeg håper at The Sims-teamet kommer med er

TS3G_Render_6– Utdanningspakke, men sånn at man for eksempel også kan ta utdanning på deltid ved siden av en jobb. Og at det ikke er så lett å komme seg gjennom skolen. Sånn er det jo ikke i virkeligheten, da noen må jobbe hardere enn andre, og noen bruker lengre tid enn andre. For eksempel i The Sims 3 var det så enkelt å få en A på skolen bare man leste i noen Sim-timer hver dag, eller bare dro i alle forelesningene. Jeg ønsker det mer realistisk.

TS3S_Render_1– Vær. Selv om jeg er mest glad i sol og sommer, er det jo mer realistisk at det blåser en dag, regner en annen dag, snør litt, snør mye. Jeg håper de jobber videre med å gi for eksempel stormer til verden, enn bare noen Sim-timer med litt regnvær før sola titter frem igjen. Brindleton Bay er en by jeg kan se for meg kan ha vekslende vær, mens Oasis Springs som er en ørkenby har mer sol og kanskje litt tørketider? Med andre ord håper jeg de klarer å tilpasse byene, og deres særtrekk.

– Snekker-/gartnerpakke, yep, you heard me. Jeg er nok en mer bygger enn en spiller, og det er så mye jeg savner i byggemodus. Jeg savner mer landskap, flere muligheter. Jeg er jo så glad for at de ENDELIG har kommet med runde tak, og flere taklister. Videre ønsker jeg at det kan bli mulig å skifte fargen på taket inne. Bygger man for eksempel en trehytte i ubehandlet treverk, er det unaturlig med kritthvitt tak inne.

Spiller du andre spill enn The Sims?
Jeg spiller UTROLIG mye spill via mobilen. For tiden er jeg helt hekta på Homescapes og The Simpsons: Tapped Out (og vært det siden de slapp spillet i 2012). Ellers er jeg småhekta på 1010! og Age of 2048, men dette er spill jeg blir så irritert på at jeg ikke får til/bommer ofte med brikkene på.

Jeg har en god del spill via pcen, men det blir til at pcen spilles det bare The Sims 4 på (med tidvis The Sims 2 og 3 om jeg er i retrohumør).

TS4-Krystall
Level Up Norge ble i utgangspunktet nedlagt av VG i desember 2015.
Da smelte en haug med norske gamere knyttneven i bordet, og krevde å få tilbake vårt kjære Level Up! Level Up tester NYE spill, og anmelder det fortløpende på youtubekanalen deres. De har også sin egen podcast der, de prater om spill, og har faste livestreams på onsdager. LIKER DU SPILL? Hvis ja… Da bør du sjekke ut Level Up! Som eier av Simskrystallen, vil jeg anbefale Level Up på det sterkeste.
Med vennlig hilsen, Simon
TS4-Krystall

TS4-Krystall

Level Up Har du lyst til å støtte Level Up?
Vi har gått indie og setter voldsomt pris på all den støtte vi kan få! Tusen takk for ditt bidrag.
Du finner vår Patreon her: https://www.patreon.com/levelupnorge


~ Hva har skjedd siden sist ~

NYTT DLC-INNHOLD PÅ KONSOLL I DESEMBER! ADOPTER ET VIRTUELT KJÆLEDYR DENNE UKEN!
Postet: 30.Nov.2017 av Simong
The Sims™ 4 landet offisielt på Xbox One og PlayStation® 4 tidligere denne måneden, og vi er veldig glade for å se at så mange av dere koser dere med spillet. Med julen rett rundt hjørnet er det morsomt å kunne offentliggjøre to nye pakker med nedlastbart innhold som kommer på konsoll 5. desember 2017, med et nytt utvalg produkter med kjøkkentema og god, gammeldags Hollywood-glamour til spillet deres.
Fortsett å lese →

Postet: 30.Nov.2017 av Simong
Nettfellesskapet vårt overrasker oss stadig med fantastisk talent, også forrige uke, da dere lagde tonnevis med katter og hunder simmene kan adoptere. For å bygge videre på kjærligheten dere viste forrige uke, konsentrerer vi oss om dyreadopsjon i denne ukens utfordring.

Et av de viktigste arbeidsområdene til SPCAI er å skaffe gode hjem til dyr, og det er noe vi gjerne støtter her hos Maxis. Denne uken slo vi oss sammen …
Fortsett å lese →

THE SIMS MOBILE KOMMER SNART! TO NYE PAKKER KOMMER TIL THE SIMS 4 PÅ KONSOLL!

Postet: 30.Nov.2017 av Marcus
The sims teamet la i dag ut et innlegg om at The sims Mobile kommer snart!

Her forteller de blant annet at man kan forehåndsregistrere seg for å finne ut mer om belønninger, samt være tidlig ute med å få spillet.
Fortsett å lese →

Postet: 28.Nov.2017 av Marcus
The sims la i kveld ut en ny trailer for to nye pakker som vil komme til konsoll!

Fra og med 5. desember kan du kle simmene dine klare til fest, og få det feteste kjøkkenet i byen, siden pakkene lukusparty stæsj, og kult kjøkkenstæsj er bekreftet til spillet denne dagen!
Fortsett å lese →

 

Level Up Norge
71 grader NoScope – (En sang om skau og godis)

Postet: 04.Des.2017 av Simong
Deltakerne er slitne og sultne etter et langvarig opphold i skogen. Hva skjer når to deltakere får muligheten til å gå ut og kjøpe godteri?

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje