Offisiell blogg,  The Sims 4

FEM AV JUNGELENS HEMMELIGHETER

Hei på dere, alle som spiller The Sims (og eventuelt mystiske skapninger fra jungelen som har lært seg å lese)!

Velkommen til jungelen … altså, jungelbloggen! I den nye spillpakken The Sims™ 4 Jungeleventyr* finner du en frodig og farlig tropisk jungel simmene kan utforske på sin neste ferie. Vi vet at simmenes simoleoner er dyrebare, så her har du fem kjappe tips som forteller deg hva du  utforske mens du er på besøk:

 

1) Markedet

Jungelen er et ekstremt farlig sted. Den er full av ting som har skikkelig lyst til å skade deg. Før du drar ut på eventyr, bør du ta turen innom Puerto Llamante-markedet for å sjekke hva de har til salgs. Mens du er, kan det være lurt å vurdere å skaffe en machete for å komme deg gjennom hindringer, noen turmåltider, en jungeldusj og noen salver mot eventuelle stikk og bitt man kan få i jungelen.

Stol på oss, de er verdt simoleonene. Og, forresten! Ikke glem å kjøpe et lokalt måltid fra matboden. (OK, vi sa fem tips, men egentlig teller dette som to. Så der fikk du ett gratis!)

2. Skjult og låst

Det finnes områder i jungelen som er låst med magi, så følg med for å finne skjulte stier og låste porter. Disse endrer seg fra tur til tur, hvilket betyr at hvis du vil få med deg alt, må du dra på tur flere ganger.

 

3. Sightseeing

Arkeologi er en ny, fantastisk ferdighet i Jungeleventyr, men ikke alle sjanser til å grave opp noe er like synlige. Du må hele tiden se etter steder å utforske i jungelen. Du kan samle kunstgjenstander som kan selges for simoleoner med den nye arkelogiferdigheten, men det er ikke alt. Du kan finne sjeldne, dyrebare og ikke minst farlige kunstskatter. Og de kan være forhekset. Og ha spesielle egenskaper. Og du må ikke være redd for å få skitt under neglene mens du leter. Det er aldri godt å vite hva du kan komme over.

4. Knokkelvandring

Det går rykter om at skjeletter i jungelen ikke alltid forblir der de trakk sitt siste åndedrag. Det er kanskje ikke helt ideelt, men hvis du ønsker å få tak i de fete belønningene innerst i et tempel, må du rett og slett regne med å støte på de vandøde.

Men er de egentlig vandøde? De er ikke zombier. De er ikke vampyrer. De er helt klart døde, men er de vandøde? Uansett lønner det seg å bli venn med skjelettene når du finner dem. Det er aldri godt å vite hva vennskapet kan føre med seg.

 

5. Feller

Hvis du greier å komme deg til tempelet, er det bare å ta seg av hatten. Dette er litt av en prestasjon! Men for å komme seg dit, må du først komme deg forbi en rekke feller. Hemmeligheten bak å komme seg forbi feller, er å forstå hintene i jungelen. Hvis du sjekker omgivelsene og samhandler med dem, skulle det være mulig å finne løsningen. En annen løsning for å komme seg forbi feller, er å ta med seg verktøy som finnes i jungelen på vei mot tempelet. Sørg for å ta med deg alt du finner på veien, eller ta en kjapp tur tilbake til markedet for å skaffe forsyninger som kan bidra til å redde deg på veien.

Det var det for denne gang! Vi håper dette hjelper simmene dine med å navigere seg gjennom denne spennende, nye verdenen.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje