Nyheter,  The Sims 4

Spill The Sims 4 og The Sims mobile, så kan du få fete premier!

Heisann, alle som spiller The Sims! Visste du at du kan få et familieportrett av husstanden din i The Sims (TM) 4 ved å laste ned The Sims Mobile? Det stemmer! Vi digger The Sims Mobile i så stor grad at vi tenkte at dere ville like å få en liten bit av spillet i The Sims 4. I tillegg kan du få kule ting i The Sims Mobile: Supersøtt kostyme med hatt, Overdådig rustning-statue, og Bob Pancakes’ morgenkåpe.

Slik fungerer det:

 

  • Åpne spillmenyen i The Sims 4, og klikk på ikonet med familieportrettet.
  • Skriv inn mobilnummeret for å få den spesielle lenken.
  • Når du får lenken med tekstmelding, bruker du den til å laste ned The Sims Mobile.
  • Når du har lastet ned, spiller du The Sims Mobile for å få belønningene over.
  • Når du spiller The Sims 4 igjen, finner du familieportrettet i byggemodus.

Hvis du allerede spiller The Sims Mobile, kan du åpne spillet med lenken for å få belønningene. 

Med så mange originale The Sims 4-familier, betyr dette at du faktisk kan få et bilde av kattedamen Kathy med alle de 26 kattevennene hennes. Eller hva med den kreative kokken Ashley og de fem kule folka hun bor sammen med? Eller blir det et bilde av den enslige forskeren Mel alene i laboratoriet sitt?

Bare noen få varianter som er mulige. Simmenes familieportrett er helt personlig i spillet, og det er en super måte å vise frem lykkelige (eller dramatiske) familier på. Mulighetene er endeløse! Takk for at du spiller The Sims 4! Vi håper du har det gøy med The Sims Mobile!

 

OBS! Tilbudet er ikke tilgjengelig i Kina, Egypt, Tyskland, Hong Kong, Japan, Sør-Korea, Nord-Korea, Kuwait, Macao, Oman, Qatar, Russland, Saudi-Arabia, Taiwan og De forente arabiske emirater.

Kilde: ea.com

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje